4 двойки суперзвезди, които не знаете, че са братя

1742

Всички сме чували за легендарните Мат и Джеф Харди, но в Световната федерация по кеч има и други братя, за които не сте и подозирали, че имат роднинска връзка.

1. Роман Рейнс и Роузи

roman-roseyЕдин от най-популярните кечисти в момента на федерацията Роман Рейнс е кръвен брат на бившата звезда на WWE Роузи. Роденият на 7 април 1970 по-голям брат на Роман се подвизаваше на ринга между 2003 и 2006, където заформи тандем с Грегъри Хелмс и дори бяха отборни шампиони.

2. Рикиши и Умага

rikishi-umaga

Free Instagram Followers

Историята помни братя, които са били носители на интерконтиненталната титла в различни периоди – такива са Оуен Харт и Брет Харт, Коди Роудс и Златен прах, но надали сте подозирали, че емблематичният Рикиши е брат на починалия през 2009 г. Умага? Впрочем Рикиши е баща на настоящите суперзвезди Джими и Джей Усо.

3. Бо Далас и Брей Уаят

bo-brey

Единият е познат като Новото лице на страха и е гласен за заместник на Гробаря, а другият е един от най-осмиваните образи на WWE. Звучи невероятно, но е факт – Брей Уаят е брат на Бо Далас. Двамата дори са били отборни шампиони в началото на кариерите си.

4. Джон Уоринайтис и Уличния войн Животното


law-road

Единият е член на Легиона на съдбата, а другият е неговата пълна противоположност. И двамата обаче са сред най-ярките образи на WWE.

 

 

 

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.