неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Адам Коул Vs. WALTER Match пуснат за първи път някога, Беки Линч...

Адам Коул Vs. WALTER Match пуснат за първи път някога, Беки Линч вижда всичко (видео), склад

91

– Както се вижда по-горе, WWN Live пусна рядък мач между шампиона на WWE NXT Adam Cole и NXT UK Champion WALTER от тяхното събитие EVOLVE 107 в неделя, 24 юни 2018 г. в Мемориалната зала Melrose в Мелроуз, Масачузетс.

Мачът, който беше тъмното основно събитие на вечерта, сега се гледа за първи път. Коул защитаваше своята титла в Северна Америка от NXT срещу WALTER същата вечер. WALTER все още беше на повече от 6 месеца от дебюта си в WWE. Коул, встъпителният шампион на Северна Америка в NXT , ще загуби титлата няколко месеца по-късно на "Поглъщане: Бруклин IV" на 18 август, на Рикочет.

– WWE акциите се повишиха с 3,63% днес, затваряйки се от $ 33,94 на акция след отваряне на $ 30,58. Днешният връх беше 35,76 долара, а ниският също 30,58 долара.

Free Instagram Followers

– Шампионката на жените от RAW Беки Линч взе днес в Туитър и публикува каква е нейната промоция за предстоящата защита на титлата WrestleMania 36 срещу Shayna Baszler.

"Виждам всичко", написа Линч като надпис.

Интересно е да се отбележи, че Линч „хареса“ отговор от фен, който туитираше, че има ремиксирана версия на нейната тематична песен „Келтска инвазия“, използвана на фона на промото. Можете да видите пълния туит с видео по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.