сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч AEW Dynamite Event, смесен поради коронавирус, MSG Връщане на MSG в опасност,...

AEW Dynamite Event, смесен поради коронавирус, MSG Връщане на MSG в опасност, ROH & WrestleCon актуализации

70

Пандемията на коронавирус продължава да оказва влияние върху света на борбата.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо обяви днес, че държавата ще забрани повечето събирания с 500 души или повече, до по-нататъшно уведомление.

Free Instagram Followers

„Предприемаме нови действия за намаляване на плътността на хората в щата. От петък в 17 ч. Събирания с 500 или повече души няма да бъдат разрешени в NYS. Освен това, за съоръжения с заетост от 500 или по-малко, ние намаляваме правоспособност с 50% “, туитира Cuomo.

Това означава, че следващата сряда AEW Dynamite Show от Blue Cross Arena в Рочестър, Ню Йорк, няма да продължи по план. Както бе отбелязано по-рано, имаше дата на грим 8 юли, която плаваше по-рано и това е новата дата за AEW в Рочестър. Все още няма дума къде ще се проведе AEW Dynamite през следващата седмица, но се очаква компанията да издаде изявление скоро.

Новото решение на щата Ню Йорк трябва да повлияе на завръщането на WWE в Madison Square Garden в Ню Йорк в неделя, 22 март, но това не е официално обявено. Градината не е коментирала потенциална анулация към настоящото писане.

Със свързана бележка, Нюарк, кметът на Ню Джърси Радж Дж. Барака обяви днес, че градът съветва всички несъществени публични събития да бъдат отменени през следващите 30 дни. Понастоящем епизодът на AEW Dynamite „Blood & Guts“ е насрочен за разумния център в Нюарк на 25 март, но това ново решение в Нюарк, Ню Джърси, може да промени това. В съобщението на Newark от града се отбелязва, че „несъществено групово събитие“ се определя като събиране на 50 души или повече за социални, културни или развлекателни събития, при които хората не са разделени от физическо пространство от поне 4 фута. Това включва фестивали и паради.

Със свързана бележка, ROH обяви днес, че епидемията от коронавирус принуждава да се отмени днешната поява на Лас Вегас Fight Shop от Марти Скърл и PCO.

„Най-скъпо ROH семейство, поради най-новите разработки по отношение на COVID-19, днешната среща и поздрави с Марти Скърл & PCO @LVFightShop НЯМА да се състои. Безопасността и здравето на нашите фенове, таланти и персонал винаги са от първостепенно значение. Ние ценим. вашето разбиране по въпроса „, туитира“ Пръстен на честта „.

WrestleCon, който има няколко големи събития, предвидени за района на Тампа по време на WrestleMania 36 Week на WWE, също издаде съобщение до феновете си по отношение на избухването на COVID-19.

„Ще прикачаме това към върха. Моля, дайте ни малко време да разберем дали провеждаме събитието, отменяме или отлагаме. Вашите индивидуални нужди ще бъдат удовлетворени, но не и днес. парите си „, туитираха те.

WrestleCon отговори на друг фен твит, питащ за ограниченията за пътуване и феновете, идващи от части на Европа извън Обединеното кралство.

„Отново ще отговорим на всички случаи, след като узнаем собствения си ход на действие. Няма да откраднем парите ви. Ако се случи да работим по график, ще получите възстановяване, тъй като не можете да пътувате. Въпреки това, малко вероятно ще стартираме като планирано предвид сегашния климат „, написаха те обратно на фен.

WrestleCon също помоли феновете да гласуват дали ще отидат в „Тампа“ или „анулират цялото пътуване“, когато бъдат помолени за намаляване на размера, но все още се изпълняват. Те попитаха: „Само за да получим обратна връзка, която може да е свързана с вземането на нашите решения. Ако всички WWE събития бяха отменени, все пак по някакъв начин все още е възможно по-малки групи като Wrestlecon, The Collective, ROH, да могат да продължат със събития в Тампа. ти?“

За тези, които са го пропуснали по-рано, можете да кликнете тук за актуализация на състоянието на WrestleMania 36, след като днес служителите на Тампа се срещнаха с служители на WWE.

Следете за повече актуализации на пандемията на коронавирус и промени в плановете за борба. Можете да видите съответните туитове по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.