AJ Стайлс и Роман Рейнс се сбиха преди Payback

531

В спора се намесиха Люк Галоус – Карл Андерсон и Братята Усо

Тазседмичното издание на RAW беше посветено на легендарната кечистка Чайна, която напусна този свят преди броени дни.

 • Шоуто бе открито от Шейн МакМеън, който заяви, че турнирът Payback, който е в неделя, ще бъде първият от новата ера в WWE. Той обаче беше прекъснат от сестра си Стефани МакМеън, която му съобщи, че на Payback баща им Винс МакМеън ще реши окончателно кой от двамата ще ръководи RAW. Шейн на свой ред й заяви, че докато все още той управлява Първична сила, ще я помоли да напусне ринга, като дори викна охраната, за да си гарантира, че Стефани ще слезе от сцената.
 • В първия мач за вечерта претендент №1 за Световната титла в тежка категория AJ Стайлс победи Шеймъс.
 • 20160425_raw_tagpromo_2--3a09e34092ca4297bb6365c11fc6cfd0Епизодът продължи като Световните отборни шампиони Новия ден – Биг И Ленгстън, Кофи Кингстън и Ксейвиър Уудс проведоха словесна битка с отборите на Колин Касиди – Енцо Аморе и Айдън Инглиш – Саймън Гоч (Водевилианците). Както е известно на турнира Payback двата Касиди – Аморе ще спорят с Водевилианците за определяне на претендент №1 за отборните шампионски пояси.
 • Бившите съотборници на AJ Стайлс от Bullet Club в Люк Галоус и Карл Андерсон победиха Джими и Джей Усо. Галоус и Андерсон продължиха да бият братята дори след края на мача, което принуди Световният шампион в тежка категория Роман Рейнс да излезе на ринга и да помогне на братовчедите си.
 • Сами Зейн победи българина Александър Русев (Мирослав Барняшев). За пръв път от доста време насам Русев бе придружен от Лана. След мача годеницата на българина замери с обувките си Зейн, а той самия бе нападнат от Кевин Оуенс.
 • Аполо Крюс победи Звезден прах (Коди Роудс).
 • 20160425_raw_ambrosejericho_2--a1ab0d83d68d04f005139a3c948523afВ следващия етап от шоуто Крис Джерико имаше поредна конфронтация с Дийн Амброуз. Лунатика удари Джерико в лицето, но накрая Y2J заключи Стените на Джерико.
 • Наталия победи Ема.
 • Барон Корбин трябваше да се бие с Деймиън Зендау, но преди мача Долф Зиглер нападна Корбин и му върна за нападението от преди седмица. След това бе обявено, че Зиглер и Корбин ще се бият на Payback.
 • Претендент №1 за интерконтиненталната титла Сезаро проведе словесна битка с шампиона Майк Миз, която обаче не остана без сблъсък, като Швейцарския Супермен удари Миз с ъпъркът.
 • Световният шампион в тежка категория Роман Рейнс победи Алберто дел Рио. След мача Рейнс бе обграден от Люк Галоус и Карл Андерсон, които обаче бяха привикани от AJ Стайлс да не удрят шампиона. Въпреки това Рейнс приложи Superman Punch върху двамата, което принуди Стайлс да нападне Роман. Техният двубой за титлата в тежка категория е главният мач на турнира Payback, който ще се проведе тази неделя.

Снимки и видео: WWE.com

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.