неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч AJ Styles on the Boneyard Match with Undertaker, Top Stars Set for...

AJ Styles on the Boneyard Match with Undertaker, Top Stars Set for Bump, Chamber Reaction

100

– WWE публикува това ново видео, в което гледа реакциите от вътрешността на шушулките на Елиминационната камера при скорошното плащане за преглед на WWE Elimination Chamber .

В двата мача през 2020 г. Шайна Базлер побеждава шампионката на WWE за жени от теглите Asuka, Ruby Riott, Liv Morgan, Sarah Logan и Natalya, за да спечели титлата на WrestleMania 36, изстреляна от шампионката на жените на RAW Беки Линч, докато SmackDown Tag Team Champions The Miz and John Морисън запази заглавията си в „Новият ден“, „Усос“, „Робърт Роуд и Долф Циглер“, „Тежки машини“ и „Люча Хаус парти“.

– Новият епизод на WWE’s Bump е обявен за излъчване в 10:00 ET на WWE Digital платформите утре сутринта. Предвидени са следните гости:

Free Instagram Followers

* Сет Ролинс
* Даниел Брайън
* Дрю Гулак
* Тайл Бриз
* Междуконтиненталният шампион на WWE Sami Zayn

– Както бе отбелязано, AJ Styles обяви в снощи RAW, че неговият мач на WrestleMania 36 срещу Undertaker вече ще бъде мач на Boneyard, който вероятно ще е подобен на мач на Buried Alive. AJ отиде в Twitter и изпрати на Taker предупреждение за мача.

Той написа: „Всички хубави неща трябва да свършат … И така трябва да са и лошите. #BoneyardMatch #WrestleMania @KarlAndersonWWE @LukeGallowsWWE“

AJ е посочил, че Люк Голоу и Карл Андерсън ще присъстват за мача, който лентата тази сряда или четвъртък ще излъчи в събота, 4 април или неделя, 5 април, в ефира на WrestleMania 36 . Можете да видите пълния туит на AJ по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.