понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч AJ Styles предупреждава Undertaker, петъчната WWE SmackDown от центъра за изпълнение, Самоа...

AJ Styles предупреждава Undertaker, петъчната WWE SmackDown от центъра за изпълнение, Самоа Джо

74

– По-горе е нова промоция за петъчния WWE SmackDown на FOX, която ще излъчва на живо от центъра за изпълнение на WWE в Орландо.

Шоуто ще включва изява на бившия играч на NFL Роб Гронковски и RAW Superstar Моджо Роули, плюс подписването на договор между WesterleMania 36 между Roman Reigns и универсалния шампион на WWE Бил Голдбърг. Този петък отново няма да има тълпа.

– WWE RAW Superstar Самоа Джо днес навършва 41 години. В момента Джо излежава 30-дневно спиране за първото си нарушение на Уелнес политиката на WWE, което влезе в сила в понеделник, 24 февруари.

Free Instagram Followers

Собственикът на NWA Били Корган днес навършва 53 години. Също така, днес щеше да бъде 45-ият рожден ден на бившия WWE Superstar Andrew "Test" Мартин.

– Снощи RAW от WWE Performance Center видяха, че The Undertaker и AJ Styles подписват договора си за WrestleMania 36. AJ подписаха задкулисието, но изпратиха Luke Gallows и Karl Anderson на ринга, за да доставят договора на Taker. Този сегмент завърши, като Такер унищожи Галос и Андерсън и заби хартията в гърлото на Андерсън.

Стайлс отиде в Twitter след шоуто и отправи предупреждение към The Deadman.

"Договор подписан. Съдбата е запечатана. Краят е близо до вас, Deadman. Ще се видим на #WrestleMania. #Raw", пише Styles.

Можете да видите туита на AJ по-долу, заедно със кадри от сегмента:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.