вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч AJ Styles за това, защо дебютът му за WWE е толкова дълъг,...

AJ Styles за това, защо дебютът му за WWE е толкова дълъг, казва Рикошет и Седрик Александър ще стигнат до там

50

Дългоочакваният дебют на AJ Styles на WWE беше на плащане за Royal Rumble през 2016 г. Styles се появи на WWE Backstage тази седмица с Renee Young и Xavier Woods, където той обсъди своя дебют с компанията.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Бях ужасен“, каза Стайлс. „Преминахме мача и ме извадиха от ремаркето, където ме криеха. Видях Роуд Дог и не исках да го пускам. Аз съм в къщата на някой друг. Това е техният дом. Аз Аз съм гост. Все още не живея там. Не знаех буквално преди дни, не знаех. Не мисля, че много хора са знаели. За мен беше огромно и плашещо. Аз съм 38 годишен мъж, идващ за първи път в WWE, това е плашещо. “

Free Instagram Followers

На въпроса защо е отнело толкова време, за да стигнат стилове до WWE, Styles имаше прост отговор.

– Е, защото ми предложиха сделката – каза Стайлс. „Бях готов да се прибера вкъщи. Просто не можеше да се случи по-съвършен от начина, по който се случи. Надявах се да говоря с Triple H, той никога не ми се е обадил, отне го известно време. Накрая Тери Тейлър се свързва. с мен, накрая Triple H ми се обажда, водим страхотен разговор, за първи път разговарях с него за около 30 минути и топката започна да се търкаля толкова бързо, че дори не можах да се подготвя за това.

„Буквално долетях откъм Япония, но не се прибрах, летях, за да свърша медицината си. В рамките на две седмици беше Royal Rumble. Това бяха бързи момчета.“

Стайлс говори за това, че е лидер в съблекалнята. Стайлс обсъди знанията, които той предава на по-младите таланти на този етап от кариерата си.

„Не мисля, че са зелени. Те са спечелили пътя си в WWE, но това е кацане с влакчета“, каза Стайлс. „Ще има прозорци, ще има спадове. Имате интернет, който казва това и това, и много от тях не е вярно. Искам да говоря с тези хора, искам да седна с тях и да кажа слушайте: „Продължавайте да правите това, което правите, продължавайте да работите, продължете да се учите и ще стигнете до мястото, където трябва да бъдете. Как е всичко вкъщи? Всичко е страхотно? Помислете за тези неща, сметките ви се плащат, помислете за позитивите“ в живота си, не мислете за работата си. Колкото и да обичаме този бизнес в края на деня, той все още е работа. “

Що се отнася до това кой Styles гледа като следващата голяма звезда в WWE, той спомена Shayna Baszler, както и две звезди, които са изгубени в разбъркването напоследък в Ricochet и Cedric Alexander.

„Рикочет, определено, този човек е невероятен, талантът, който притежава“, заяви Стайлс. „Седрик Александър, друг човек, невероятен. Шайна Базлер. Има възможности за тези спортисти и те ще дойдат, ако вече не са. Тези момчета бяха високи за момент. Победих Седрик, победих от Рикочет, добре, ние ще стигнем там. Виждам тези момчета на път нагоре. Само защото сте в спад, не означава, че няма да се върнете. Просто трябва да изчакаме своя ред понякога.

„Бил съм там, дори и в WWE. Добре, не е мой ред да е някой друг, просто ще изчакам и ще направя най-доброто, на което съм способен.“

Стайлс ще изглежда да продължи успешното си бягане с WWE на WrestleMania 36, където той трябва да се изправи срещу The Undertaker.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте WWE ON FOX с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.