неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Актуализации на състоянието на WWE относно възраждането и Ниа Джакс

Актуализации на състоянието на WWE относно възраждането и Ниа Джакс

133

Сега има противоречиви доклади за завръщането на Nia Jax в WWE.

Както отбелязахме, наскоро Джакс беше медицински освободен, за да се върне на ринга, след като през 2019 г. се подложи на реконструктивна операция на коляното на двете колене. Съобщава се, че въпреки че Джакс все още е в списъка на RAW, има планове тя да се върне в SmackDown марка. Беше отбелязано също, че Джакс може да се върне на синята марка веднага след епизода на тази вечер по FOX, но все още няма дума за това дали това се е променило поради епизода, излъчващ се от WWE Performance Center в Орландо, вместо от Арена на малкия Цезар в Детройт, защото на пандемията на коронавирус.

В актуализация, бюлетинът на Wrestling Observer отбелязва, че Jax не е насрочен за списъка на SmackDown, въпреки последните съобщения. Наблюдателят съобщава, че към тази седмица Jax все още е определен за списъка с RAW.

Free Instagram Followers

Има и кратка актуализация на състоянието на WWE на The Revival. Наблюдателят съобщава, че се очаква Revival да стане с компанията сега. От известно време се съобщава, че договорът на Скот Доусън изтича в началото на април, докато сделката на Даш Уайлдър му беше добавена време поради време, което той пропусна с контузии. Сега се казва, че сделката на Даш няма да изтече до средата на юни тази година.

Наблюдателят също така съобщи, че Възраждането може да не работи WrestleMania 36 тази година. В един момент от тях се очакваше мач с много отбори с отборни шампиони на SmackDown Tag Miz и Джон Морисън, които защитават Миз и Джон Морисън, но този мач може да не се случи поради творчески промени в картата на WrestleMania. Все още няма дума дали те ще бъдат използвани в 7-тата годишна битка за Андре гигантски мемориал.

Източник: Бюлетин за наблюдение на борбата

Абонирайте се за The Wrestling Observer, като кликнете тук. Всеки брой има покритие и анализ на всички основни новини, плюс части от историята. Новите абонати също могат да получават безплатни класически издания.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.