сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Актуализация на WWE WrestleMania 36 и след WrestleMania RAW накрайници

Актуализация на WWE WrestleMania 36 и след WrestleMania RAW накрайници

64

Както бе отбелязано, служителите на окръг Ориндж, Флорида са издали заповед за „престой у дома“, която ще влезе в сила тази вечер в 23:00 ET. Orange County включва Орландо и Зимен парк, където се намират WWE Performance Center и Full Sail University.

Поръчката трябва да изтече в четвъртък, 9 април. Ryan Satin от WWE Backstage отбеляза в Twitter, че WWE вече е заснела мачове за изданието на RAW на 6 април след WrestleMania 36.

Беше отбелязано също, че изглежда WWE ще продължи да се снима в Центъра за изпълнение на WWE, след като поръчката бъде отменена на 9 април. Изданието SmackDown на FOX след WrestleMania ще излезе на 10 април.

Free Instagram Followers

Редът, който ще се отрази тази вечер, е защо WWE заснема няколко предавания по-рано, включително WrestleMania 36. Преди отбелязахме как WWE съобщава, че е заснел няколко от най-добрите мачове на WrestleMania 36 в сряда, като вторият набор от WrestleMania тапинг е насрочен за днес. Сатин отбеляза, че те също са заснели няколко от мачовете извън площадката, които биха могли да бъдат мачът на Boneyard между AJ Styles и The Undertaker.

Можете да кликнете тук, за да прочетете нашия доклад от сряда на WrestleMania 36 , който не включва спойлери в шоуто.

Все още няма официална дума за това кои мачове ще се излъчват в събота и кои ще се излъчват в неделя, но ние ще ви информираме, когато дойде нова информация. WWE ще може да редактира финалния мач, като изброява по всяко желание, тъй като те записват всичко напред. Night One на WrestleMania 36 ще излъчи в събота, 4 април, а Night Two ще излъчи в неделя, 5 април. WWE все още не е посочила, че ще има предварително шоу на Kickoff, но все още има време да го обявим. В момента WrestleMania 36 се планира да започне в 19:00 ET през двете нощи, чрез плащане за преглед и WWE мрежата.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.