Актуални планове за Световната титла на WWE

627
Брей Уайът е шампион

SmackDown преминава през интригуващ и доста турболентен творчески период. Главният мач на бранда за КечМания все още не е обявен, тъй като според сюжета Ренди Ортън, победителят в Royal Rumble мача, не желае да се изправи срещу своя партньор, Световния шампион Брей Уайът.

Според последния брой на Wrestling Observer Newsletter, планът все още е Ортън и Уайът да имат мач за Световната титла в Орландо. Заслужава си да се отбележи, че докато Уайът се смееше на края на последния епизод на SmackDown, очите на Ортън оставаха приковани върху титлата му. Освен това, би било глупаво да се мисли, че победата на Ренди в Royal Rumble мача няма да доведе до нищо.

Остават още няколко седмици до голямото шоу, през които сюжетът ще бъде довършен. Сигурно е, че Ортън ще се изправи срещу Уайът, но все още има шанс Люк Харпър да бъде добавен в мача. Харпър има мач срещу Ей Джей Стайлс на следващия епизод на SmackDown за определяне на претендент.

Free Instagram Followers

Люк Харпър и Ренди Ортън работят често един срещу друг на house шоута, което допълнително подсилва теорията, че WWE подготвят троен мач между членовете на Семейство Уайът за КечМания.

Източник: Gerweck.NET

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.