събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Алберто Дел Рио Вероятно се завръща в WWE тази година?

Алберто Дел Рио Вероятно се завръща в WWE тази година?

96

Може ли бившият шампион на WWE Алберто Дел Рио да се върне в компанията скоро?

El Patron се появи на Nos Cayó La Noche в Мексико, както се вижда във видеото по-горе, и каза, че е бил в последните разговори с WWE. Дел Рио вярва, че може да се постигне споразумение с WWE, за да се върне в средата на 2020 година.

Дел Рио заяви, че смята себе си за полу-пенсиониран в момента, но би искал да участва още в професионалната борба.

Free Instagram Followers

„Ние бяхме в комуникация“, каза Алберто (H / T на Wrestlingnews.co) . „Възстановихме моста. От своя страна те сгрешиха по някои решения и аз също направих някои неща неправилно от моя страна. Надявам се да постигнем споразумение някъде тази година или до средата на тази година. бъдете там. “

Алберто за последно се появи за WWE през лятото на 2016 г. Съобщава се, че е напуснал, докато е недоволен от позицията си в компанията и как е използван, а по-късно се изказа срещу компанията след напускането, включително отрицателни коментари за Triple H. Алберто по-късно разкри през 2018 г., че се извини на Triple H, като същевременно обвинява личните си проблеми на бившата приятелка Пейдж и нейното семейство.

Трябва да се отбележи, че Алберто е отправял подобни твърдения за възможно завръщане на WWE в миналото. Той говори пред SuperLuchas през март 2019 г. и каза, че е отново в добри отношения с WWE, по-специално с Triple H, и че вратата на WWE е отворена за него, за да се върне, преди да реши да се пенсионира. По-късно беше съобщено, че същата седмица връщането му е малко вероятно, поне в този момент, тъй като поведението на Дел Рио потри много хора в компанията по грешен начин, а неговите непристигания не бяха забравени. Това обаче беше преди AEW да започне да се състезава и както видяхме през годините, всичко е възможно в света на борбата.

Следете актуализации за възможно завръщане на WWE за Алберто.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.