сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Aleister Black насърчава феновете да подкрепят инди-борците по време на епидемията от...

Aleister Black насърчава феновете да подкрепят инди-борците по време на епидемията от коронавирус

84

Aleister Black е най-новата WWE Superstar за насърчаване на феновете по борба да подкрепят инди-борци по време на пандемията на коронавирус.

Блек отиде в Туитър днес следобед и коментира как индийците му помогнаха да успее в бизнеса. Той призова феновете, които умеят, да подкрепят борците, които продължават да губят резервации за инди, тъй като шоутата се отменят поради ограниченията, които се поставят на събирания поради вируса.

„Индиите ми дадоха платформа за създаване на ключовете за моя личен успех. Такива времена са трудни за всички нас без никакви начини за генериране на доход. Ако сте част от малките късметлии, които не са засегнати финансово от това, моля, помислете за закупуването на някои мерч на любимия си борец “, пише Блек.

Free Instagram Followers

Черният се присъединява към нарастващ списък на WWE Superstars, които призовават феновете да подкрепят инди-борци и промоции по време на избухването на COVID-19 – Шелтън Бенджамин (на този линк), Мустафа Али (в този линк) и Лио Ръш (на този линк) ,

Можете да видите пълния туит на Блек по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.