четвъртък, януари 28, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Aleister Black On, ако беше способен да се наслади на дебюта си...

Aleister Black On, ако беше способен да се наслади на дебюта си на WrestleMania миналата година

86

Приблизително този път преди една година, Алестър Блек беше извикан в главния списък и направи своя дебют на WrestleMania на миналогодишното събитие. Черният и партньорът Ricochet излязоха на крака в фатален 4-Way мач за етикети за отборните титли на SmackDown, докато Usos запази коланите.

Блек беше попитан дали той може да се възползва от това преживяване и да му се наслади на Busted Open Radio.

„Цялата тази времева рамка от втория, в който се обадих на WrestleMania, основно през февруари до април, тези цели два месеца бяха пътуване“, разкри Блек. „Имаше няколко моменти в кариерата ми, в които усетих, че мозъкът ми е толкова свързан и толкова грундиран, за да съм готов. Усещах, че когато бях в Япония и ще изляза от самолета и ще се чувствам така, сякаш съм в зоната. Живях го и винаги го живея, но има моменти в кариерата ти, които те определят като изпълнител, като развлекател, като борец, каквото искаш да го наречеш и през цели два месеца се чувствах толкова невероятно грундиран.

Free Instagram Followers

„Аз и Ricochet се борихме за WWE SmackDown Tag-Titles и NXT Tag-Team заглавия всички в една и съща седмица и тогава имахме WrestleMania. Водейки до това, се състезавахме всеки понеделник и всеки вторник, след това имахме NXT събития на живо и NXT Television.Така че, когато дойде WrestleMania, си спомням, че стоях на тази рампа. Преди шоуто бях изнервен, но по времето, когато арената се изпълни и шоуто продължи, си спомням да си сложа устройството, както ще го наречем и Чувствах се толкова спокойна, защото след 16 години, когато съм в този бизнес и правя това, което съм направил и съм там, където съм бил и ако все още не съм готов, не заслужавам да бъда тук. Така че тази мисъл ми дойде и аз така си казах, не, готов съм. Бях толкова спокоен и си помислих, добре, нека да работим. “

Блек спечели NXT Championship и се доказа като основен списък Superstar през последната година. Той беше попитан дали се гордее с постигнатото досега в WWE.

„Искам да кажа, горд съм със себе си, винаги казвам, че всичко, което правя, е незавършена работа. Опитвам се да не спирам прекалено дълго и да гледам нещата, които правя или съм направил, защото чувствам, че все още има много повече работа, която трябва да свърша “, каза Блек. „Гледам спортно развлечение / професионална борба, който и да искаш да го наречеш, аз гледам на това, както никога не е правено. Никога не си се учил или усъвършенствал, нито слушаш, и никога не си правиш, като прескачаш умението си. Дори когато стигнеш до края на кариерата ви, искам да кажа, че професионалната борба обхваща толкова огромна топка знания, че е невъзможно да се получи всичко.

„И така, горд ли съм? Да, но съм склонен да не спирам прекалено дълго, защото винаги чувствам, че стремежът да стана по-добър и да правя повече нещо, което е там от първия ден. Това никога не се е променило. Ето как чувствам това Успях да прогресирам по начина, по който имам. “

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Busted Open Radio Podcast с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Петър Бахи допринесе за тази статия.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.