събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Алекса Блис на, ако тя е имала пластична хирургия

Алекса Блис на, ако тя е имала пластична хирургия

97

Алекса Блис наскоро отговори на фен, който предположи, че й е била направена пластична хирургия.

Бившата шампионка на RAW и SmackDown беше публикувала снимка за връщане, а фенка написа, че „тогава не е имала пластични операции“. Блис отвърна с туитър, „Единствената пластична операция, която съм имала, са си цици … 4x хаха #JustBeingHonest“.

Блаженство беше открито, когато се обсъждаше как да се имплантират гърдите. В миналото тя също е публикувала селфи с бикини, в резултат на което някои фенове подчертават процедурите. Блис би отговорил на някои от коментарите с реплики като „стари новини …“.

Free Instagram Followers

Блис израсна, занимавайки се с хранителни разстройства до степен, в която беше 85 килограма. В епизод на WWE 365 миналата година, Блис обсъди как да имплантира, когато е на 17 години.

„Има много слухове за това като:“ О, Алекс Блис ли импланти? “ Имам импланти от седемнадесет години “, каза Блис. „Аз съм много отворен и честен за това. Когато имах нарушение на храненето, свалих до осемдесет и пет килограма. Лекарят ми каза на майка ми, че ако [не] се призная, че ще умра. Те лекуваха здравословните ми симптоми“ , те не са се отнасяли към менталната страна на това.

„Втория път, когато бях хоспитализиран, те го третираха като психическо разстройство и психично заболяване и всъщност тогава започна да става все по-добре. И така, аз бях много самосъвестна за тялото си и за това, че се чувствах сякаш изглеждам като седем годишно момче. Има проучвания, които показват, че [имплантите] помагат на жените да се възстановят от хранителни разстройства, защото се чувстват по-женствени и се чувстват по-добре по отношение на телата и собствения си образ. Всички лекари по тази една процедура бяха моят педиатър, моето хранително разстройство лекар, моя психолог, психиатър. Никога няма да съжалявам, че го направих за себе си, защото ми помогна да преодолея хранителното си разстройство и проблемите си с имиджа на тялото. “

Можете да разгледате туита на Bliss ‘по-долу:

Raj Giri допринесе за тази статия.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.