Алекса Блис за промяна на характера й, за да работи като лице

192

Алекса Блис е една от най-добрите звезди в женското подразделение на WWE от години и за по-голямата част от бягането си по главния списък тя работи като пета.

Бившата шампионка на SmackDown е ощипала личността си от късно, за да може да се възприема като лице, а наскоро се отвори за промените, които трябваше да направи по време на интервю с Metro.

„Беше много интересно да си лош човек в продължение на шест години и тогава изведнъж му се каза:„ О, ти си добър човек “. Така че аз определено работя върху това да се отърва от тези склонности на лоши хора – все още е в природата ми да крещя на рефлекса и да хвърля бурна инерция на ринга, но се надявам да мога да го насоча към друга посока! “

Free Instagram Followers

„Много пъти просто не поддържам право лице. Когато бях лош човек, трябваше да поддържам право лице през цялото време, дори когато нещата бяха забавни. Намирам, че когато съм добър човек, мога просто да разсмея нещата и всъщност не разбива толкова много характера. "

Блис от известно време е приведена в съответствие с Ники Крос и макар първоначално да изглеждаше, че сюжетът се развива към Блис да се обърне към Крос, Алекса настоя, че се надява да продължи партньорството им възможно най-дълго.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.