Амброуз почти заби главата на Рейнс, Кейн и Грамадата отново си партнираха

745

Кевин Оуенс си върна интерконтиненталната титла

Снощният RAW бе открит от интерконтиненталният шампион Дийн Амброуз. Лунатикът подкани Брок Леснар да се появи на ринга и да завършат това, което започнаха миналата седмица. На сцената обаче се появи Стефани МакМеън. Шефката обяви, че Амброуз ще защитава шампионския си пояс в мач срещу петима и че, ако Роман Рейнс се намеси в мача, то Дийн ще бъде изваден от мача на Fastlane.

  • 041_RAW_02152016ej_0688-573295134Мачът между петима започна веднага. Претендентите за интерконтиненталната титла бяха Кевин Оуенс, Звезден прах (Коди Роудс), Тайлър Брийз и Долф Зиглер. След страхотен мач Кевин Оуенс тушира Тайлър Брийз и си върна интерконтиненталната титла. След това стана ясно, че Оуенс ще защитава титлата на Fastlane срещу Долф Зиглер.
  • В следващия мач отборният шампион Биг И Ленгстън победи Марк Хенри.
  • AJ Стайлс победи Майк Миз. След победата Феноменалния предизвика Крис Джерико да се срещнат на турнира Fastlane.
  • В следващия мач Самър Рей се завърна към битките като победи Пейдж в първия си двубой от месеци.
  • Шоуто продължи като на ринга излезе Пол Хеймън и прикани Роман Рейнс да се появи. Самоанецът се появи, но бе нападнат от Буба Рей и Д-Вон Дъдли. На помощ на Рейнс се притече Дийн Амброуз и Братята Дъдли се оттеглиха. Отношенията между Рейнс и Амброуз обаче се обтегнаха, като Дийн почти приложи коронната си хватка Dirty Deeds на доскорошния си най-добър приятел, за да му покаже, че е готов да го победи на турнира Fastlane в мача тройна заплаха между Рейнс, Амброуз и Леснар.
  • Хийт Слийтър победи Зак Райдер.
  • Лигата на нациите – Шеймъс, Алберто дел Рио и Александър Русев победиха шампионът на САЩ Калисто, Син Кара и Невил.
  • 222b_RAW_02152016jg_1690-354058372Беки Линч победи Наоми.
  • Последният мач за вечерта бе между Грамадата и Браун Строуман. Big Show надделя в мача и това накара останалите членове на семейство Уаят – Брей Уаят, Ерик Роуан и Люк Харпър – да се намесят. Съдията прекрати мача, но четиримата членове на фамилията започнаха да бият Грамадата. На помощ на най-големия атлет в света се притече Райбак. Семейство Уаят обаче успя да се справи и с него. В кулминацията на вечерта обаче Кейн излезе от самата сърцевина на ринга. Голямата червена машина се обедини с Грамада и Райбак и тримата разхвърляха семейство Уаят. Припомняме, че Кейн и Грамадата са двукратни отборни шампиони – веднъж през 2005 г. и втори път през 2011 г. Двамата гиганти дори направиха двойно задушаващо тръшване на Люк Харпър.

Очакваме Вашите коментари!Free Instagram Followers
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.