сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Американската армия Вет прави телевизионния дебют на WWE NXT (видео), Йо Шираи...

Американската армия Вет прави телевизионния дебют на WWE NXT (видео), Йо Шираи на шокиращите лекарите на WWE, феновете на Шарлът

68

– Тази седмица епизодът на WWE NXT в мрежата на САЩ видя, че Tehuti Miles прави официалния си телевизионен дебют за марката. Той загуби от Килиан Дайн във втория мач на шоуто. Видео от мача можете да видите по-горе.

Майлс е ветеран от армията на Съединените щати и бивш състезател по футболен отбор на университета в Мериленд. Той започна да работи с индийците през 2018 г. и направи няколко участия за ROH. Бившият крал Илия беше подписан от WWE след опит 2018 Center Performance. Той си партнира с Брандън Скот за загуба с 2 на 1 за хендикап мач на Браун Стройман на 1 април 2019 г. RAW от Вашингтон. Скот и Майлс бяха обявени за звезди на SNL „Майкъл Че“ и „Колин Джост“, за да популяризират враждата си с двамата в WrestleMania 35. Тогава Майлс направи своя дебют на NXT в ринга на 19 септември, загуби от Камерън Гримс. Оттогава той е работил на няколко NXT събития на живо, като губи почти всеки път.

– WWE има нова анкета, която пита феновете дали Шарлът Флер ще успее да детронира женската шампионка NXT Rhea Ripley в WrestleMania 36. Към този текст 50% гласуваха „Да. Тя е кралицата“. Останалите 50% отидоха с „Не. Тя дори не отива тук!“

Free Instagram Followers

– Както бе отбелязано, Io Shirai се завърна на ринга в този епизод на NXT тази вечер, като победи Aliyah, за да се класира за мача на стълбата на шест жени, който ще излезе на 8 април. на шоуто на 22 януари NXT . Тогава беше съобщено, че тя ще бъде извън действие за около 2 месеца.

Shirai отиде в Twitter след победата над Aliyah и каза, че шокира медицинския персонал на WWE с това как се възстановява. Тя каза, че няма постоянни щети.

„Въпреки че нараних коляното си и не можах да се преборя, шокирах медицинските треньори, като напълно се възстанових в рамките на два месеца. За щастие, никакви постоянни щети изобщо! Време е Ио Ширай отново да се разрази! [Усмихнато лице с емоции на рога] [черно сърце емоджи] #WWENXT „, туитва Shirai.

Пълният туит на Shirai можете да видите по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.