сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Анализаторът вярва, че WWE PPV сделка не се случва, разговори WrestleMania генерира...

Анализаторът вярва, че WWE PPV сделка не се случва, разговори WrestleMania генерира по-малко приходи

57

Vince McMahon обяви миналия месец, че WWE обмисля „преобразуваща“ сделка на WWE Network с възможността да продава права на плащане за преглед на голям доставчик на стрийминг. Този ход беше обсъден по време на призива за печалбите през Q4 след оттеглянето на съпредседателите на WWE Джордж Бариос и Мишел Уилсън. Макмахон заяви, че ако сделката приключи, тя ще бъде обявена преди края на тримесечието, което ще бъде преди следващата сряда.

По-рано тази седмица McMahon сключи предварителен предварителен предварителен договор, за да заложи приблизително 3,5 милиона акции от обикновения си акции от клас Б. Според подаване на WWE в SEC, McMahon сключва договора за осигуряване на ликвидност на WWE, като същевременно му позволява да поддържа права на глас и обикновени дивиденти в акциите.

Анализаторът Алън Гулд от Loop Capital заяви в бележка към инвеститорите, че съобщението показва, че преобразуваща сделка за WWE за продажба на плащане за гледане на голяма поточна компания не се случва.

Free Instagram Followers

„Не вярваме, че г-н Макмахон щеше да сключи предварителен предварителен договор за 15% от акциите си, около 3,5 милиона от тях, пред такова съобщение“, заяви Гулд чрез крайния срок .

Гулд отбеляза промяната в рейтингите за RAW и NXT и каза, че ще бъде трудно да се продължи седмичната телевизия на живо, ако звездите се разболеят или правителството се нуждае от социално дистанциране. Той каза, че докато WWE вероятно ще отскочи назад, след като вземе удар от пандемията COVID-19, той няма да може да се върне там, където е бил. Той добави, че тази година WrestleMania ще генерира по-малко приходи, като се провежда в Центъра за изпълнение.

Wrestlemania няма да е същото зрелище, което обикновено е извън Орландо Център за изпълнение, за разлика от стадион в Тампа пред 70 000+ живи фенове“, заяви Гулд. „WWE беше принудена да премести Wrestlemania в Orlando Center и да излъчи събитието без фенове. Шоуто ще генерира по-малко приходи и вероятно по-малко текущи абонати на WWE Network. Това е шофьор, отговорен за най-големия брой брутни добавки всяка година към WWE Мрежа и периодичен месечен генератор на приходи. Събитието обаче ще загуби билета си и по-голямата част от приходите си от стоки и спонсорство. “

Към този текст, запасите от WWE са нараснали с 2% до $ 35,06 за акция.

Марк Мидълтън допринесе за тази статия.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.