събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ангел Гарза, ако се притеснява от целувки на фенове заради коронавирус

Ангел Гарза, ако се притеснява от целувки на фенове заради коронавирус

75

Типичният вход на Ангел Гарса го включва да сподели лека целувка с късметлия фен, седнал на пръстен. Нещата бяха малко по-различни тази седмица, когато фенът целуна собствената й ръка и след това докосна лицето на Гарза. Гарза отговори, като сам подаде целувката. Това подтикна много онлайн да посъветват Гарса да намали физическия контакт с феновете поради Коронавирус (COVID-19).

Много здравни служители са инструктирали хората да ограничават физическия контакт и да упражняват правилна хигиена, за да предотвратят разпространението на вируса. WWE са имали среща преди епизод на RAW по отношение на това как талантът трябва да се справи, за да се защити от разпространението на COVID-19.

WWE и AEW все още ще провеждат своите планирани събития, а WWE талантът е взел предпазни мерки по време на срещи и поздрави с феновете. Гарса също даде своя отговор на феновете за коронавируеното туитиране, „El coronavirus NO existe todo está en la mente“, което в превод означава „Коронавирусът НЕ съществува, всичко е на ум“.

Free Instagram Followers

Гарза продължи с коментарите си, казвайки, че единственото, което го интересува, са „дамите му“ и че им харесва това, което прави. Той написа: „Повярвай ми, единственото, което ме интересува и се притеснявам от това, са МОИТЕ ЛАДИ ???? така ?? и се наслаждавайте. @WWE #Raw @wweespanol.

„Познайте какво !! Имам перфектния лек за CORONAVIRUS ???? то е точно под носа ми и над брадичката.“

Вижте поредицата туитове по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.