понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Арн Андерсън: Защо WWE Run на Брей Уайат се измъкна преди дебюта...

Арн Андерсън: Защо WWE Run на Брей Уайат се измъкна преди дебюта на Fiend

78

В неотдавнашен епизод на The Arn Show титулярният член на подкаста изказа мислите си за Bray Wyatt. Андерсън участваше в изданието на „Ask Arn Anything“ на предаването, където фен беше любопитен за мислите на Enforcer за Wyatt.

„Всичко, което може да накара Брай Уайат да започне нов старт след суровата сделка, която е постигнал през годините, аз съм за“, призна Андерсън. „Който е измислил маската, е доста страшно изглеждащ. Мисля, че Брей може да свали героя. Брей Уайат точно както Брей Уайат в началото с онези промоции, които беше използвал. Героят на Cape Fear-esque беше доста страшен за мен.

„Това е единственият отрицателен въпрос, когато попиташ какво се обърка. Не беше ли той да не се представи. Не че Уайътс с него не беше невероятен. Люк и Биг Ред (Ерик Роуън) бяха страхотни. Те имаха някои от най-големите марки за шест човека с The Shield, които някога съм виждал. Бяха страхотни. Така той направи всичко правилно, освен че трябва да спечелиш големия. Ако непрекъснато губиш големия, хората те гледат като на губещо. Но по-важното е, че те са достатъчно умни, за да знаят, нашата аудитория, ако компанията не е планирала нещо за вас и няма да бъдете изтласкани като звезда. Те няма да ви гледат като звезда. Ако компанията не ви направи големи, публиката няма да ви направи големи. “

Free Instagram Followers

Андерсън похвали екипа на Уайат с Ранди Ортън, което доведе до Ортон да се включи на Уайат и да го победи за шампионата на WWE на WrestleMania 33. Андерсън смяташе, че отборът трябваше да продължи по-дълго.

„Те приключиха и надделяха силно като отбор“, отбеляза Андерсън. „Бях там за това. Беше невероятно. Ранди Ортън и Брей Уайат направиха страхотен екип. Това щеше да бъде едно от онези неща, за които говорим в това шоу през цялото време, когато нещо стане по-горещо, отколкото се очакваше да получи и тя започва да кипи и се надува. Но без никаква помощ от офиса, много пъти просто се затваря. Това дава на тези таланти твърде много удар и прекалено много сила. Това беше една от тези ситуации, защото бях там и аз видях го. Имах много техни мачове по телевизията.

„Тези момчета все още трябва да са били партньори, когато този мач е спаднал на Wrestlemania. Това е едно от онези неща от историята, които се прекъсват далеч. Щом веднъж застреляте ъгъла, сега сте имали мача. Не можете да отидете обратно към него и имат същите резултати по пътя. Получавате една пукнатина при изграждането на тези сценарии и ако те не са провели курса си, това е какво е. “

Wyatt е предвиден да се срещне с John Cena на WrestleMania 36.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Arn Show с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Raj Giri допринесе за тази статия.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.