понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Барон Корбин говори, че не знае за независима борба, когато се присъедини...

Барон Корбин говори, че не знае за независима борба, когато се присъедини към WWE

81

Наскоро мрежата на WWE излъчи документален филм FCW, показващ феновете в първите дни на системата за развитие на WWE, преди някога да е имало NXT. Кори Крейвс и Барон Корбин си спомниха за това време на After The Bell, отбелязвайки как през тези времена Грейвс живееше на дивана на Корбин.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„WWE Network току-що заряза документалния филм за FCW, в който двамата с вас бяхме част“, каза Грейвс.

Free Instagram Followers

„Мисля, че си живял на дивана ми за част от FCW“, каза Корбин.

„Аз го направих. Аз го направих“, каза Грейвс. „Мисля, че това е по-голяма част от NXT дни, в които живеех на вашия диван.

„Да. Беше добра комбинация“, каза Корбин. „Ние бяхме на път от вас, които живеете на дивана ми.“

Грейвс говори за манталитета на Корбин, който влиза в WWE, където той се похвали, че атлетичният му произход е бивш шампион на „Златни ръкавици“ и бивш играч на NFL. Корбин говори за това как линията „Аз съм спортист“ го вкара в неприятности с треньорите и треньорите.

„Беше смешно, защото ти каза:„ Аз съм спортист. Аз съм спортист. “ Този цитат ме вкара в затруднение в опита ми, „каза Корбин. „Това е като вторият ми ден на опит. Вкараха ме за седмица като опит и имаше момчета като Брей Уайат на ринга и подобни неща. Той [треньорът] беше като:“ хей, нали? мислите, че можете да направите падащо меню и скок? И аз бях като: „е, да. Спортист съм. Лесно е.“ Той отива: „О, добре“. Тогава той ме накара да започна да тичам и аз правя спускане [и] скокове.След около 10 от тях аз гледам след всеки такъв, той ще ми каже ли да спра? Аз също бях 325-330 фунта при опит и до около 14, отивам това е лошо. Изведнъж отрязах крака си и засадих лице. Той се засмя и той тръгна: „а, мислех, че казахте, че сте спортист?“ Току-що направих 18 падания и 18 скокове. Бях взривен небето, така че винаги е смешно, когато се замисля. “

Грейвс е имал римски царувания на „След камбаната“. Reigns даде похвала на „Футбол Том“, псевдонима му за Корбин, а Корбин говори за мисленето, в което е влизал, и културата, която той се стреми да научи, привлича вниманието на Reigns.

„Но ходенето през вратата беше отварящо очите. Цял живот се занимавах с лека атлетика – от бокс до джиу-джицу, футбол до голф на моя отбор в гимназията. Всяка съблекалня е различна и има атмосфера. Никой иска някой нов да влезе. Ако си добър състезател на високо ниво, знаеш, че влизаш във вратата. Знаеш, че никой няма да те иска там, защото си там, за да заемеш място „, каза Корбин. „В действителност това правите. FCW е много малка фуния в WWE. Ако един човек се обади, това е един по-малко човек, който ще получи тази възможност.

„Така че влязох, аз знаех това. Разговарях с Джони Стамболи. Той всъщност беше в Аризона. Знаех, че получавам опит. Знаех, че се подписвам. Исках малко да разбера културата, защото ти не искаш да уважаваш никого. Влизаш в съблекалнята на футбола и правиш нещо глупаво, ще бъдеш плеснат. Просто по този начин върви и знам, че този вид има същото отношение, като тук има уважение и ниво на уважение, което се очаква. Така се срещнах с Джони и той ме разведе от треперене на ръцете, за да оставя на всички да си намерят петна, шкафчетата си и след това да остави чантата ти там, където му е удобно.

Корбин е разговарял с Букър Т преди за прехода от NFL към борбата за борба и жегата в съблекалнята, която имаше в миналото. Той отново заговори за най-трудната част от прехода, промоциите.

„Преходът за мен, физичността: пуснах 65 паунда. Влизайки, тези неща бяха сравнително лесни. За да разбера движението на ринга и баланса и всичко, което беше в ринга, [беше] доста лесно да се научи за мен. беше ръката ми микрофон, ето ви промо, накарайте ме да повярвам. Това е мястото, за което това е наистина трудно, защото просто правя интервю, сякаш просто седим тук и си говорим. – каза Корбин. „Но сега трябва да приема тази емоция, която бях научена да крия толкова години, защото в спорта не искате опонентите ви да знаят, че сте наранени, уморени сте, ядосани [или ] сега ние искаме да поемем тези емоции и искаме да ги предадем на милиони хора по света, но искате те да разберат всеки бит неща, които ви минават през ума, и искате те да почувстват това, което вие Чувстваш ли се. Ако си наранен или ако си ядосан или ако ти е неудобно, искаш тези хора да разберат това. Искаш да го усилиш с 10, защото има хора, които са в секциите с кръвотечение от носа, които искат да разберете това и хората по света. Това беше най-трудната част от прехода за превръщането в суперзвезда от WWE. “

Грейвс говори за репутацията на Корбин, идваща от гледна точка на останалата част от FCW списъка. Корбин каза, че използва тази репутация в своя полза, за да раздразне повече хора.

„Слухът се разхождаше, че печеля всички тези пари повече от всеки друг, така че бях като ОК. Нека да добавим гориво към огъня“, каза Корбин. „Мисля, че донесох около 10-20 бона в брой на промо и казах:“ Да, ще отида на среща тази вечер. Може би 2000 г. “ Просто най-лошото нещо някога. Просто се опитвам да раздразним всички. “

Корбин разкри откъде научи за професионалната борба. Грейвс и Корбин разговаряха за това как ще гледат про борба заедно, излагайки Корбин в света на американската независима борба. Корбин каза, че знае само за борбата, като чете книгата на Батиста в колежа.

„Беше ми забавно да науча всички аспекти към него, защото влизайки не бях наясно. Всъщност ще призная това и наистина е лошо, но в известен смисъл не бях наясно с този независим свят на обучение. мислех, че това е Япония и OVW, защото прочетох книгата на Батиста “, каза Корбин. „Признавам това. Прочетох книгата на Батиста в колеж и беше все едно трябва да отида на OVW, ако искам да стигна до там. Спомням си, че шофирах там. Ето как получих информация как да стана суперзвезда от WWE беше книгата на Батиста“ . Просто не ми е приятно да призная това. “

Ако използвате кавички от тази статия, моля, кредитирайте After The Bell с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.