сряда, януари 20, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Барон Корбин за това, което го смущава за списъка на WWE, похвала...

Барон Корбин за това, което го смущава за списъка на WWE, похвала от Мат Харди

91

Барон Корбин беше гост в последния епизод на „След камбаната“. Кори Кори Грейвс премина през времето на Корбин в главната сцена на събитията във вражди с Роман Рейнс и Сет Ролинс. Корбин говори за меча с двойния край, че е отгоре толкова дълго, за да говори за това, че е щастлив, че е в горната част на картата, но също така иска да бъде на мястото на „човекът“.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Защо казвам, че меч с двойно острие е, защото там искам да бъда. Удивително е да съм там, но стигаш дотам и отиваш, искам още. Получавам Роман“ човекът „, но как да стана човекът? Как да стана този, който е Роман Рейнс. Трябва да се кача на неговото ниво. Искам да заема това място „, каза Корбин. „Същото е, когато Сина беше тук. Когато Роман работеше с Сина, той вижда това. Той обича да е там, но не се задоволява. Как да взема мястото си? Как да го изтласкам, че е“ човекът “ ?

Free Instagram Followers

„Мисля, че това ме смущава е, че непрекъснато мисля за кого да се изтласкам от пътя и как да го направя, за да стана“ човекът „? И не винаги това е първенството на WWE, което те прави“ човекът „. Ако се замислите, ако някой важен се обади на Винс като: „ей, имаме нужда от вашата суперзвезда номер едно, за да влезем и да бъдем част от това“, той ще отиде в „Роман Рейнс“, независимо къде се намира. Той е просто „човекът“ и как да намеря това петно? “

Корбин беше поставен на високо място в WrestleMania, когато той пое Кърт Ъгъл е последният мач от WWE в кариерата му. Корбин говори за това как иска да бъде човекът, с който други борци като Брок Леснар и Скалата искат да работят. Той също така изрази разочарованието си от борците, които се задоволяват с това къде се намират и не се стремят да бъдат в горната част на картата.

„Уважавам Роман невероятно и Сет, и всички онези други момчета, Брок Леснар и Сина, но искам тяхното място. Това е най-важното. Ако не искате това място, вие не принадлежите тук. Мисля, че това би разочаровам много хора, защото смятам, че хората се задоволяват да седят по средата или да си седят вкъщи и да получават заплащане, и това ме дразни до край, защото ще ходя, ако не искате да бъдете най-добрите тук, недей бъдете тук. Оставете, защото наранявате това, което правим „, каза Корбин. „Искам цял списък от момчета, които не искат да бъдат Джон Сина, но искат да бъдат на това ниво. Те искат да вземат това, което правим и да попълваме стадиони всяка вечер. Те искат да излязат дали има 1200 души там или 103 000 хората там. Ще ви дадат същото усилие и представяне, което очаквам.

„Мисля, че това е проблемът с някои от момчетата тук. Някои от тях просто се задоволяват с това, че съм благ, а за мен това ме смущава, че съм на мястото на това основно събитие, но Роман все още е човекът. Искам да бъда човекът, при който всички отиват, ме сложи с Корбин. Искам да черпя малко пари с Корбин. Искам Леснар да отиде, „ей, искам да работя с него“ или за Скалата да замине, „ако искам да дойда обратно за още един мач, това е с Корбин. Искам това място, така че това е меч с двойно ръбове при мен, защото ме поставиш там горе, но не ми предаваш топката. Дай ми топката. Какво трябва да направя, за да взема това ? “

Грейвс попита Корбин за неговите подвизи в социалните медии. Корбин говори за носенето на две жилетки на събитие на живо в отговор на потребител на Twitter, който се оплаква от жилетката си. Корбин редовно присмива феновете си в Twitter и той говори за това как някои фенове не разбират топлината на петите и е отговорил на феновете, че са „отминали топлината“. Той говори и за похвалите, които е получил за горещината.

„Всъщност мога да използвам социалните медии като код за измама, защото john457213 е на 12-ия му профил,“ ей човече, жилетка изглежда тъпо „, и аз отивам,“ ОК, това ви дразни. Сега ще отида да нося две. Благодаря ти.’ Толкова е просто и хората могат да направят това трудно. Също така, тези дебили и аз видях дебилите, защото вие сте мороци, но те искат да кажат: „Той има топлина в далечината“. Когато изляза от тази завеса, всички ме освирват. В днешно време те просто не разбират жегата. „О, този лош човек се освива, така че не трябва да е добър, защото бих го искал, ако е добър.“ Това не е смисълът и те просто не го разбират „, каза Корбин. „Това ме взривява. Вие не можете да сте толкова глупави. Работата ми е, че буквално ме мразите и аз бях на ринга с момчета от всички нива, които стояха там, чувайки боуса, и те ще отидат ей човече , и ще завъртят микрофона, така че хората да не могат да чуят, това е Вики Гереро топлина. Не съм чувал това от пет години и ще отида това е страхотно. Тогава някой идиот ще отиде, „това е отивам далеч топлина. Като хайде “.

Корбин говори повече за похвалите, които получи за работата си на петата. Ъгъл нарече Корбин един от най-добрите пети, работещи днес. Корбин говори и за похвалите, които е получил от Мат Харди, Винс Макмахон и Triple H и колко удовлетворително е да получиш похвали от хора от този статус.

„Когато получите Арн Андерсън или Мат Харди [който] ме дръпна настрана на турне по Европа,“ човече, искам да ти кажа благодаря, защото си истински пич на петата. Не те интересува какво казва в интернет или какво казват хората и в днешно време наистина е трудно да го направя. Оценявам го. “ Отивам си добре две години. Нямам нужда от още комплимент, защото го получаваш от хора, които имат значение, когато го получиш от момчета, които са в залата на славата, и аз го имам от няколко зали на известни хора – каза Корбин. „Имам го от момчета като Винс, Хънтър или тези, които ми казват:„ ей, добра работа “. Тогава върша добра работа. Нямам нужда от удовлетворението на другите хора. Това е, което според мен е по-лесно да се справя с всички неща в социалните медии. “

Грейвс попита Корбин какво има в магазина за бъдещето. Корбин говори за определянето на своите гледки на Университетското първенство на WWE. Голдбърг е готов да защити титлата на тазгодишната WrestleMania, а Корбин направи изстрел в Голдбърг за това, че не е с титлата толкова често.

„Ще видим какво ще стане при Мания с Голдбърг, който го носи, а Роман върви срещу него. Искам човек, който да представя всяко едно шоу с това Универсално първенство“, каза Корбин. „Омръзна ми да бъда в куфарите на хора, които не присъстват на шоуто. Това е мястото, където седи. Мисля, че някой дължи уважение на това заглавие, за да го постави навсякъде и всички да го видят, да обиколи страната [и] по света.“

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.