неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Беки Линч реагира на Роб Gronkowski танцувайки по време на влизането си...

Беки Линч реагира на Роб Gronkowski танцувайки по време на влизането си в WWE SmackDown

70

Роб Gronkowski се появи на SmackDown миналия петък в подготовка за предстоящите си задължения за домакинство на WrestleMania 36 . Към това писмо, части от WrestleMania ще бъдат записани в Центъра за изпълнение на WWE в Орландо през тази сряда и четвъртък. Двунощният PPV ще излъчи на 4 и 5 април.

На SmackDown Гронковски отправи промо на ринга заедно с Mojo Rawley, King Corbin и Elias. Корбин каза на Гронковски, че е грешка да се приведе в съответствие с Роули и той вместо това трябва да се поклони на краля. Бившият играч на NFL блъсна Корбин, докато Роули беше коленичил зад него, отблъсквайки Корбин. Елиас в крайна сметка изхвърли Корбин от ринга, а Гронк предложи мач на WrestleMania между Корбин и Елиас, който по-късно стана официален.

Преди да се случи всичко това, докато Гронк си проправяше ринга, той доста се танцуваше. Достатъчно, за да хване окото на шампионката за жени от WWE RAW Беки Линч.

Free Instagram Followers

Линч се пошегува в Twitter: „Представете си, че правите глупав танц до ринга на вашия дебют“.

Връщайки се към своя дебют на NXT през 2014 г., Линч също направи някои глупави танци, тъй като WWE наистина искаше да направи ясно, че е от Ирландия. Облечена в зелено и златисто, Линч танцува пътя си към ринга (и по време на мача), както се вижда във видеото по-долу.

Планира се Линч да защити титлата си срещу Шайна Базлер на WrestleMania .

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.