четвъртък, януари 28, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Беки Линч за това как Шейна Базлер се сравнява с Ронда Руси,...

Беки Линч за това как Шейна Базлер се сравнява с Ронда Руси, съблекалнята на WWE се занимава с коронавирус

133

Шампионката на WWE RAW за жени Беки Линч говори с телевизионния инсайд Скот Фишман за предстоящата й опонентка на WrestleMania , Шейна Базлер. Миналата неделя Базлер се натъкна на противниците си в WWE Elimination Chamber, за да получи пробив в титлата на Lynch.

Миналата година Линч пое Ронда Руузи и Шарлот, като спечели и шампионатите за жени RAW и SmackDown. Линч беше попитан как двамата се сравняват, а шампионът посочи няколко разлики между Базлер и Руузи.

„Това е различно животно с Шайна Базлер“, започна Линч. „Нещото в Shayna е всичко, което искате да кажете за това, тя се бори по-дълго. Тя е тази, която накара Ronda да се бори, защото беше толкова голям фен. Ние също не видяхме какво наистина може да направи в RAW . Видяхме го по NXT . Това е съвсем нов чайник с риба на RAW . Ronda е аномалия. Тя влезе и имаше този произход и родословие и световна звезда.

Free Instagram Followers

„Всички знаехме на какво е способна. Шейна е малко по-малко известна, но мисля, че в тази сфера имаше още много да докаже. Както казах в промоцията си в понеделник, тя търси да пренапише историята, защото е нормално хора като мен не бият обучени убийци като Ронда. Но аз го направих и ще го направя отново. Мисля, че тя иска да промени това. Затова иска да влезе толкова злобно, колкото е възможно. “

Въпреки че WrestleMania вероятно ще бъде отблъснат поради пандемията на Корнавирус, Линч казва, че в съблекалнята нещата вървят както обикновено.

„Това е бизнес както обикновено“, потвърди Линч. „Мисля, че непрекъснато се срещаме с различни хора. Постоянно се ръкуваме. Ние знаем да използваме дезинфектант за ръце. Винаги сме изложени на толкова много бактерии в нашия живот и толкова много различни страни. Не можете да изродявате за всеки от тези неща. Трябва да продължите напред и да се надявате на най-доброто. “

WWE вече обяви, че в понеделник RAW ще се състои от WWE Performance Center. Нито една публика на живо няма да присъства.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.