вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Бекстейдж бележка за това как WWE се чувства за възможно наемане на...

Бекстейдж бележка за това как WWE се чувства за възможно наемане на CM пънк, живият цвят реагира на WWE Snub

83

Професионалистите по борба се научиха да „никога не казват никога“ през годините и същото важи и за потенциалната възвращаемост на WWE за CM Punk, но думата сега е, че служителите на WWE са много против идеята да наемат отново Пънк за борба.

В последното издание на радио Wrestling Observer бе отбелязано, че WWE е „доста негативно“ по отношение на идеята Пънк да бъде върнат на работа като борец. В момента Панк работи като анализатор на непълно работно време в шоуто на WWE Backstage на FS1, но той е служител на FOX, а не на WWE.

Също така беше съобщено, че има много огорчение от Пънк от страната на WWE, очевидно повече от Punk има за WWE.

Free Instagram Followers

Миналата седмица отбелязахме чрез PWInsider, че няма абсолютно никаква истина за слуховете, че WWE се свързва с Пънк за връщане на ринг на WrestleMania 36. В този доклад се отбелязва, че е имало нулева комуникация между служителите на WWE и Punk и че WWE никога не е отправяла оферта до Пънк, тъй като слуховите разговори никога не са се случвали. Не е имало вътрешни разговори за използването на Пънк в WWE, дори след дебюта му като анализатор в Backstage по-рано тази година. Прави впечатление, че WWE не е популяризирал изявите на Пънк в шоуто на FS1.

На свързана нота, групата Living Color туитираше WWE снощи за това как тяхното изпълнение „Cult of Personality“ за Punk at WrestleMania 29 бе оставено в нов топ 10 на WWE видео за най-добрите музикални входове на WrestleMania .

Групата отново туитира видеото и пише: „Хей @ WWE, не @CMPunk # Wrestlemania29?“

Групата изпълнява темата на Пънк на WrestleMania 29 преди загубата му от The Undertaker. Можете да видите пълния им туитър по-долу, който включва кадър от представянето на MetLife Stadium в Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.