вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Бекстейдж бележки за финализиране на WWE картата на WrestleMania 36 тази седмица,...

Бекстейдж бележки за финализиране на WWE картата на WrestleMania 36 тази седмица, възможни мачове за заглавия

80

Казва се, че картата на WrestleMania 36 далеч не е финализирана, според бюлетина на Wrestling Observer.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Обявените мачове са финализирани, но се смята, че шоуто ще промени формите по някакъв начин, но тези промени не са потвърдени. WWE обяви тази седмица, поради пандемията на коронавирус, че WrestleMania 36 ще излъчи като двунощно събитие в събота, 4 април и неделя, 5 април, от множество места без фенове, включително WWE Performance Center в Орландо. Наблюдателят отбелязва как в началото думата е била, че вероятно ще има по-малко от планираните 16 мача в WrestleMania, но нищо не е определено и сега, когато събитието излъчва над две нощи и множество локации, е възможно те да свършат повече от 16.

Free Instagram Followers

Всички промени и планове за WrestleMania 36 вероятно ще бъдат финализирани тази седмица. Няколко мача не са заключени, включително мачовете за RAW Tag Team заглавия на The Street Profits, John Morrison и The Miz’s SmackDown Tag Team Title, Междуконтиненталното заглавие на WWE на Сами Зайн, заглавието на WWE в САЩ на Andrade, и WWE за жените на Kabuki Warriors WWE Заглавия на отбора.

По отношение на Asuka и Kairi Sane, те бяха планирани за тройна заплаха с Наталия и WWE Hall of Famer Beth Phoenix, плюс екипа на Alexa Bliss и Nikki Cross. Този мач все още е във въздуха. Относно Андраде той загуби мач без титла от Рей Мистерио в понеделник RAW и това доведе до спекулации в WWE да прави Mysterio срещу Andrade за титлата в WrestleMania. Думата сега е, че мачът е възможен, но не заключване, тъй като не са обявени съвпадения, вече са заключване.

Мачът за титлата за жени SmackDown също продължава да е във въздуха. Планът бе на Байли да защити титлата си срещу 5 други сини марки Superstars в мач на шест жени. Последната дума за останалите участници бяха Саша Банкс, Кармела, Лейси Евънс, Наоми и една друга, но тази линия също не е финализирана.

Към този текст на уебсайта на WWE има официално обявени следните 8 мача. Преди отбелязахме, че уебсайтът изброява следните мачове за събота вечер и неделя вечер, но трябва да се отбележи, че WWE не е обявявала официално състави за всяка вечер. Въпреки че имат следните мачове, изброени за различните нощи, местоположението е едно и също за всеки мач – WWE Performance Center. Очаква се местоположенията да се променят, след като WWE официално обяви какви ще бъдат множеството места за WrestleMania 36 .

СЪБЪТ, АПРИЛ 4
* Дрю Макинтайър срещу WWE шампион Брок Леснар
* Charlotte Flair срещу WWE NXT шампионка за жени Rhea Ripley
* The Undertaker vs. AJ Styles
* Кевин Оуенс срещу Сет Ролинс

НЕДЕЛЯ, 5 АПРИЛ
* Роман цари срещу универсалния шампион на WWE Бил Голдбърг
* Шайна Базлер срещу шампионката за жени на RAW Беки Линч
* Джон Сина срещу „The Fiend“ Брей Уайат

Отново е важно да се отбележи, че WWE не е обявила официално кои мачове ще излъчват всяка вечер.

Следете актуализациите на картата WrestleMania 36, докато WWE финализира плановете тази седмица.

Източник: Бюлетин за наблюдение на борбата

Абонирайте се за The Wrestling Observer, като кликнете тук. Всеки брой има покритие и анализ на всички основни новини, плюс части от историята. Новите абонати също могат да получават безплатни класически издания.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.