сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Бекстейдж бележки за мачовете на WrestleMania, традиционните промени в PPV, WWE разговорите...

Бекстейдж бележки за мачовете на WrestleMania, традиционните промени в PPV, WWE разговорите с ESPN

69

През януари беше съобщено, че много от тазгодишната карта на WrestleMania все още не беше финализирана, като мачовете се променят или се събират през последните няколко седмици.

Миналия месец се съобщаваше, че Джон Сина ще се изправи срещу Елиас, но неговият опонент вече е Брей Уайат. За Wyatt първоначално беше планирано да защитава универсалното първенство на WWE срещу Roman Reigns, но сега Reigns се бори с Goldberg за тази титла.

В последното радио за наблюдение на борбата беше обсъдено колко малко е планирано дългосрочно за тазгодишната WrestleMania, тъй като Голдбърг дори не беше планиран да бъде в шоуто, но Винс Макмахон, „променяйки решението си“, вкара Голдбърг в сместа.

Free Instagram Followers

Дейв Мелцер съобщи, че винаги, когато мачът надвива AJ Styles срещу Undertaker през февруари, това е доста, когато WWE реши да продължи с този мач. Съобщава се, че Elias срещу King Corbin беше поредният нов мач към PPV.

Въпреки че не е официално обявено, Мелцер заяви, че Отиз срещу Долф Зиглър се води по книгите от месец. Шампионката на WWE RAW за жени Беки Линч срещу Шайна Базлер е един от малкото мачове, който не е променен, първоначално планиран още преди година.

По-рано тази седмица WWE обяви, че WrestleMania не само ще бъде преместена в WWE Performance Center, без публика, поради пандемията на коронавирус, но щеше да бъде събитие за две нощи. Доставчиците на кабелни / сателитни програми бяха информирани за промяната в същото време. Meltzer отбеляза, че тези компании ще продават PPV по различен начин, някои ще правят индивидуални нощувки, а други ще продават и двете нощувки на една цена.

През февруари Vince McMahon обсъди възможността WWE да продаде правата на основните си PPV на друга поточна услуга в опит да донесе повече приходи. Мелцер каза, че ESPN и WWE са разговаряли, но те са „много разделени по пари“. Съобщава се, че Винс иска по-голям брой от този, който UFC получи от ESPN. Конкретният брой не беше предоставен, въпреки че не се очакваше да бъде голяма сделка за 100 милиона долара, главно поради сегашния нестабилен климат и колко рекламни долара ще се търкалят за ESPN.

По-рано тази седмица ESPN обяви, че ще излъчи предишни WrestleMania събития, започвайки тази вечер в 19:00 с WrestleMania 30 от 2014 г.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.