петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Бекстейдж разговор за Triple H получаване на "тиха демоция" със заглавие на...

Бекстейдж разговор за Triple H получаване на "тиха демоция" със заглавие на WWE за корпоративна работа

60

В WWE се заговори, че наскоро Triple H е получил „тихо понижение“ в офиса с новата си роля, според бюлетина на Wrestling Observer.

Преди това Triple H работи като изпълнителен вицепрезидент на Talent, Live Events & Creative от 2013 г., но наскоро получи нова длъжност – изпълнителен вицепрезидент на Global & Talent Development and Strategy. Той също има своите старши продуценти и създателски роли с марката WWE NXT .

WWE Hall of Famer работеше като ръководител на връзките с таланти, за основната си работа, но той ръководеше и няколко други отдела в ролята си на изпълнителен вицепрезидент на Talent, Live Events & Creative. Съобщава се, че той се отдалечава от управлението на таланта и сега основните му задължения са разрастването и функционирането на NXT, продажбата на телевизионните права на NXT на надзорните партньори и глобалното разрастване на черно-жълтата марка.

Free Instagram Followers

Началникът на щаба на Винс Макмахон, Брад Блум, пое другите задължения на Triple H като изпълнителен вицепрезидент по операциите, като наблюдаваше отделите, които преди това управляваше Triple H. Това е абсолютно промяна и има хора отвътре и отвън, които са го нарекли тиха демонстрация за Играта. Беше описано като „любопитно“ как промяната се запази в продължение на около 5 месеца, в крайна сметка беше разкрита при подаване на SEC.

Наблюдателят отбеляза също, че етикетирането на новата длъжност на Triple H, изпълнителен вицепрезидент на Global Talent Development & Strategy, създава впечатлението, че той е човекът, който преговаря с таланти, но това всъщност е една от задачите, които той е отстранен, когато изпълнява, когато Блум пое задълженията. Вицепрезидентът на WWE за отношенията на таланта Марк Карано вече не докладва на Triple H и сега докладва на Blum. Blum е с WWE от юни 2006 г.

Източник: Бюлетин за наблюдение на борбата

Абонирайте се за The Wrestling Observer, като кликнете тук. Всеки брой има покритие и анализ на всички основни новини, плюс части от историята. Новите абонати също могат да получават безплатни класически издания.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.