събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Беше ли Пейдж задкулисие в WWE SmackDown в петък? Саша Банкс реагира...

Беше ли Пейдж задкулисие в WWE SmackDown в петък? Саша Банкс реагира на WrestleMania Match, Джон Cena

66

– По-горе, Саша Банкс реагира на Пейдж, включвайки я в предстоящото шест-елиминационно предизвикателство за предстоящото първенство за жени на Bayley в WWE SmackDown на WrestleMania . В мача също са включени Дана Брук, Тамина Снука, Наоми и Лейси Евънс.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Гледахте ли? Видяхте ли го?“ Бенкс попита Кайла Бракстън. „Искам да кажа, трябва да отида да премеря един. Трябва да си направя косата. И ноктите си! Здравей? Знаеш ли, трябва да отида. Трябва да отида да взема кучето си, защото закъснявам. Остави ме сам, мразя Пейдж! Мразя я! Обичам Бейли! “

Free Instagram Followers

– Говорейки за Пейдж, PWInsider съобщи, че не е задкулисие за своя сегмент с Bayley и Banks. Частите на Пейдж бяха заснети в Калифорния и след това редактирани за шоуто. В един момент тя беше нагласена да отлети в Орландо за шоуто, но те решиха да изработят историята по друг начин и да я заведат вкъщи.

– Джон Сина ще се изправи срещу Брей Уайат от WrestleMania и продължава да подиграва противника си в Instagram. По-рано днес Сина публикува снимка на лицето на Уайът в дом от шоуто, Спондж Боб Квадратни Панталони .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джон Cena (@johncena) на 21 март 2020 г. в 5:09 ч. PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.