неделя, януари 17, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Бет Феникс за колко време трябваше да стигне, за да стигне до...

Бет Феникс за колко време трябваше да стигне, за да стигне до тази вечер RAW от центъра за изпълнение на WWE

57

WWE Hall of Famer Beth Phoenix отиде в Twitter тази вечер по време на RAW от WWE Performance Center в Орландо, Флорида, и коментира колко време съпругът й трябва да шофира, за да стигне до шоуто.

Както бе отбелязано, WWE Hall of Famer Edge отвори тази вечер RAW и предизвика Ранди Ортън на мач за последен човек на WrestleMania 36, който също беше преместен в WWE Performance Center поради коронавирусната пандемия. Бет туитира, че Edge има проблеми с пътуването, които може да са свързани с огнището на COVID-19 и поради това трябваше да кара 17 часа, за да стигне до Орландо.

„FYI … @EdgeRatedR трябваше да кара общо 17 часа, за да предаде думите си на #RAW след проблеми с пътуването. #Grit #LastManStanding #RAW“, написа тя.

Free Instagram Followers

Все още няма дума откъде е пътувал Edge, но отнема около 8,5 часа път от Ашевил, Северна Каролина, до Орландо. Едж туитира в неделя и каза, че удря магистралата в пикапа си.

Той написа: „Вдигнете камион на вятъра. @PearlJam cranked. Ето, идвам #RAW“

Edge срещу Orton в мача за последния постоянен човек за WrestleMania 36 трябва да бъде потвърден скоро. Бет се носи слух за мач на отбор с тройна опасност в WrestleMania 36, с партньор Наталия срещу Алекса Блис и Ники Крос срещу WWE женски шампионски екип шампиони Асука и Каири Сане, но този мач не е обявен от WWE. Останете на линия, тъй като ние ще ви информираме.

Можете да видите свързаните туитове от Edge и Beth по-долу, заедно с видео от появата на Edge в тази вечер RAW от WWE Performance Center:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.