сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Бил Аптър претегля потенциалните рискове и награди от WWE WrestleMania 36 в...

Бил Аптър претегля потенциалните рискове и награди от WWE WrestleMania 36 в центъра за изпълнение

95

След дни спекулации дали WrestleMania ще бъде отложена или отменена, WWE обяви по време на Raw, че ще премести събитието в центъра за изпълнение.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Той ще се проведе без фенове и легендарният журналист по борба Бил Аптър обсъди преместването на WrestleMania, когато се присъедини към The Wrestling Inc Daily.

Free Instagram Followers

„Това е правилното решение и аз съм облекчен, че няма да го правят на стадион“ Реймънд Джеймс „. Ако го бяха оставили там, въпреки че хората знаят за вируса, много фенове щяха да се опитат да отидат така или иначе. Феновете на борбата са лоялни фенове и те ще отидат навсякъде, за да го подкрепят „, каза Аптер.

„Преместването му в Performance Center защо не? Със семействата, които имат социално дистанциране, защо да не седнем в дома си и да гледате шоуто? Това ще бъде спектакъл по различен начин, защото никой не е виждал WrestleMania по този начин.“

Много хора се настроиха в SmackDown миналата седмица без публика само заради новостта на всичко това. Аптер говори за привлекателността на тези видове събития, които са извън нормата.

„Мислех, че компютърът без аудитория на SmackDown ми е много приятен. Посещавах малките фитнес зали и гледах как борци и боксьори работят. Това беше уникална перспектива и казах, че искам феновете да видят това, защото наистина е готино“ , „Каза Аптер, преди да отбележи, че промоцията на“ Дори Фънк „е подобна.

Apter е в борбата индустрия от 50 години и беше попитан дали някога е виждал нещо като мачовете без публика на Raw и SmackDown.

„Този класически мач с Джери Лоулър и Тери Фънк, където те проведоха мача с празна арена. Освен това никога не съм го виждал наистина. Имаше някои компании, които не правеха голям бизнес, които привлечеха 4 или 5 фенове [смее се] , „заяви Apter.

„Впечатлих се от небрежния начин, по който Майкъл Коул и Triple H постъпиха по време на това шоу. Беше освежаващо и беше като да седнеш с момчета и момичета и да си прекараш приятно да наблюдаваш това как се случва.“

Дори и без публика, WWE все още излага служителите на риск, като продължава с събитията. Apter беше попитан какво би се случило, ако някой като The Undertaker тества положително за коронавирус.

„Мисля, че ако това се случи преди WrestleMania, след това Taker свърши с WrestleMania. Те също така ще трябва да изтеглят всеки, който е имал контакт с него“, каза Apter, преди да отбележи, че най-лошият сценарий ще бъде отмяна на цялото събитие.

„Мразя да използвам клишето“ ще трябва да видим какво ще се случи „, но има много хора, които ще кажат, че трябва да отменят събитието, периода. И това все още може да се случи.“

Да имаш Raw или SmackDown в компютъра е едно, но да поставиш на The Show of Shows има съвсем друго нещо. Аптер беше попитан как мисли, че WrestleMania ще слезе, ако наистина се случи в компютъра.

„Мисля, че ще има едночасова предварителна изява с акценти, за да се запознаят хората с случващото се. Тогава прогнозирам 2-3 часово шоу“, заяви Apter. „Но отново, това може да не се случи. Ако един човек от този списък се сблъска с това преди тази дата на показване, може да нямаме WrestleMania 36. Може да се наложи да станем WrestleMania 36.5.“

Той добави, че всеки служител на WWE може да се спусне с това нещо, включително операторите.

Като част от ефекта на пулсациите от преместването на WrestleMania , много други събития, планирани за уикенда, бяха отменени, включително WrestleCon. Apter обсъди това, което се случва.

„Знаех, че ако WrestleMania бъде отменен или поставен на място, където феновете няма да могат да отидат, тогава WrestleCon ще бъде отменен. Чувствам се ужасно за [промоутърът на WrestleCon], защото той е изразходвал толкова много пари и енергия, за да направи това такова страхотно нещо. Той ще загуби ризата, панталоните си, всичко с това ще бъде отменено „, каза Аптер.

„Мисля, че в този момент всичко около WrestleMania, което има нещо общо с участието на живо с феновете, не трябва да работи. Това е моето чувство.“

Книгата на Бил Аптер „Фиксирана ли е борбата? Не знаех, че е разбита!“ се предлага за закупуване навсякъде, където се продават книги. За повече информация или за закупуване на собствено копие, моля, посетете ТУК. Пълното интервю на Apter с Wrestling Inc излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед, като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.