Биографията на Карлито

1284

Карли Колон

Карлос Едуин (Карли) Колон, Младши (роден през 1979г на 21 февруари в Пуерто Рико) е пуерто-рикански професионален кечист в Световната Кеч Федерация. Назовава се под името Карлито. В кръвта си носи африканска, канадска и пуерто-риканска частица. Син е на легендата Карлос Колон.

В кариерата си включва притежаване на Интерконтиненталната и Щатстака титла. Печели титлата на щатите още във първия си мач в WWE, на неговия дебют.


Карлос Колон Младши

Free Instagram Followers

Профил

Имена на ринга

Карлито

Карли Колон

Карлос Колон Jr

Карлос Колони

Карли Колумб

Височина

178см.

Тегло

100кг

Трениран от

Карлос Колон Старши

Охайо Кеч Академия

Дебют

1999

Кариера

WWC и Охайо Кеч Академия

Карлито започва кариерата си в Пуерто-риканската федерация WWC. През 2003, Охайо Кеч Академията го предлага на Световната кеч федерация. Преди дебюта си в WWE RAW, той прави така наречения dark match (мачове които не се излъчват, а се правят само за да се видят уменията на новите звезди). Мача е подготовка за предстоящия му отоборен мач срещу Барт Гън и Джим Стиил. За партньор на Карлито се пада Брент Дайл.

Световната Кеч Федерация (WWE)

През 2004, на 7ми октомври, Карлито прави своя WWE дебют в Smackdown, и побеждава Джон Сина за титлата на щатите. Той е шампион за кратко време. Месец и една сезмица, след което Сина си връща титлата. Карлито се прави обиден и се получава комична вражда между него и Тюдур Лонг.

2005

На 26ти март 2005, Карлито се завръща на ринга (след травма на рамото), в мач срещу брат си Каугъс.

Карлито прави впечатляващо представяне на Кеч Мания 21, като прекъсва шоуто на Роди Пайпър. След обидата и опита за атака над Пайпър и неговия гост, Ледения Стив Остин, Карибския готин получава Зашеметител от Гърмящата тексаска змия. След това Карлито се среща на турнира Петъчното главно събитие на WWC. Пайпър побеждава Карлито на 20 май 2005.

Карлито се появява в шоуто на Роди Пайпър, като дава свое изявление. Карибеца се среща с Грамадата преди да се премести в RAW. След дебюта си в Първична сила, веднага печели Интерконтиненталната титла от Шелтън Бенджамин. Губи титлата на 18 септемри от Рик Флеър, на Непростимо.

След това Карлито губи от Мик Фоли (като Манкинд) на Забранения Вторник на 25 ноември.

Карлито се изявява и в Оцеляване, като е от отбора на Първична сила, но бива елиминиран от Джей Би Ел.

2006

В началото на 2006та Карлито взима участие в турнира Новогодишна революция, в мач с клетка, за титлата на федерацията. Карлито и Крис Господаря действат в отбор, докато Карлито не предава Шедьовъра. В крайна сметка победител в мача е Джон Сина. След това Карлито взима участие и в Кралското меле, като е елиминиран.

На КечМания 22, Карлито и Шедьовъра получават мач за отборната титла. По това време шампионите са Грамадата и Кейн. Карлито и Крис играят добре, но губят мача. Следващата вечер, Карлито прави новаторския вратотрошач върху Крис Господаря.

Следващия двубой между двамата е на турнира Удар в гърба, където тушира Шедьовъра, с помощ от въжетата.

На Vengeance, Карлито, Шелтън Бенджамин и Джони Нитро имат мач да интерконтинентална титла. Шампион е Шелтън. Карлито прави своята финална хватка на Бенджамин, но с помоща на Мелина, Джони Нитро взима интерконинентална титла. По-късно Карлито прави отбор с Триш Стратус, като двамата се срещат в отборен мач срещу Нитро и Мелина, който печелят на Съботното главно събитие, състояло се на 15 юли. След това Карлито и Триш се задълбочават като следва тяхната първа целувка на 7ми август, епизод на RAW.

Финални и коренни хватки


– Новаторски гръбнакотрошач

– Карибско завъртане

– Готин трошач

– ДДТ

– Двойно завъртане

– Фигурата

– Хуриканрана

– Колянен лифт

– Новаторско СТО

– Ураган

– Гръбначен пакет

– Зимна дъска

– Нисък ритник

Титли и отличия


– WWC

[+] 10 пъти WWC шампион в тежка категория

[+] 2 пъти WWC отборен шампион

– WWE

[+] 1 път шампион на Щатите

[+] 1 път Интерконтинентален шампион


Харесва ли ви статията?

Да
Не

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.