вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Бившият Disney Exec Rick Bassman Talks Disney вероятно купува WWE като Star...

Бившият Disney Exec Rick Bassman Talks Disney вероятно купува WWE като Star Wars Or Marvel

96

Рик Бассман е автор, медиен изпълнител и промоутър на борба, който пуска нов подкаст. Той обсъди защо сега е моментът да започнете подкаст, когато се присъедини към The Wrestling Inc Daily.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Е, животът е тих и уреден и донякъде стабилен за първи път от 15 години. Това беше бурно десетилетие и половина с много готини височини, но само с някои ужасяващи ниски точки. Моята тема от последните няколко години има е да стана стабилна, което не е лоша цел за човек на моята възраст „, каза Басман.

Free Instagram Followers

„Написах автобиография и я завърших през 2012-13 г., тъй като не съм направил нищо с нея, тъй като съм бил навсякъде в мястото на фригин. Така че, насочих вниманието си назад към това как да дам тази книга най-добрият възможен пазар. Като подкасти са това, което са в наши дни, изглежда, че това би било страхотно средство за изграждане и популяризиране на книгата.

„Това беше първоначалната мисъл, но по-късно, когато концепцията за подкаста започна да се събира, просто изглеждаше наистина невероятно готино нещо.“

Басман каза, че прекарва много време в разговори с хората за това как са постигнали успех. Той се радва да чуе за хора, които са попаднали в скалното дъно и се връщат на върха и искат да споделят своите истории.

Басман също работи за Дисни като изпълнителен директор и дори спечели награда Еми по времето си там. Той успя да го направи, без да получи степен на колеж и той обсъди пътя си към изпълнителната си позиция в Дисни.

„Просто не исках да правя нищо по конвенционален начин“, призна Басман. „[В колеж] Аз се кандидатирах за избран пост на общежитието, в което живеех и станах президент на общежитието в колежа. Тогава президентът на всички президенти на [колежните общежития] каза:“ Ей, който иска да изложи концерт на открито и да бъда отговорен „и вдигнах ръка“.

„Това беше зародишът на мисълта, че пет години по-късно на 25 години, което доведе до отпадане от колежа след по-малко от година, притежаване на два нощни клуба, притежаване на собствена агенция за моделиране, лимузинова компания, охранителна компания и притежаване на този пазар за концерти „.

След това той отбеляза всички групи от 80-те, които той резервираше като The Police и The Go-Go, и колко пари спечели тогава.

„Бих писал писма на лидерите на развлекателната индустрия на бланката си“, каза Басман, преди да добави, че ще се намеси да работи за тези лидери. „Изпратих такава на Майкъл Айснер, който по това време беше изпълнителен директор на компанията“ Уолт Дисни „. Получих обаждане от десния човек на Майкъл и той и аз създадохме връзка. През следващите няколко години той ще ми се обади, когато той намери позиция, която може да работи за мен в Дисни. Със сигурност, през 1990 г. намерихме съвпадение. “

Vince McMahon спомена, че WWE е разгледала по различен начин разпространението на тяхното съдържание, като мнозина вярват, че той е отворен за продажба. Disney се сдоби с големи марки като Marvel и Star Wars и Bassman беше попитан дали е възможно те да закупят WWE един ден.

„Сега, да и по точно причините, които току-що казахте. Купиха Marvel. Купиха Star Wars. Те просто купиха 21st Century Fox“, заяви Басман. „Този човек [председателят на Дисни] Робърт Игер има увлекателна автобиография, ако не сте я прочели все още наистина говори за неговия и мисълта на Дисни за разширяване. Абсолютно мисля, че това може да е съвпадение за тях в този момент. Преди пет години , Бих отговорил различно. “

WWE също изглежда отворен за продажба на техните права на PPV и Bassman обсъди дали това е разумен ход.

„В момента участвам в преговори, които се отнасят както за WWE, така и за UFC, така че съм доста готов и за двата бизнеса“, разкри Басман. „Това е просто част от гестацията на бизнеса и новите търговски обекти. WWE, колкото и всеки, е на ръба на това и ако това е добър бизнес ход, защо тогава те не направят нужното си старание и да видят дали възможността е там?

„За обикновения фен няма да има никаква разлика и те пак ще видят продукта. Просто как ще бъде доставен, ще се промени малко.“

Той не знае дали Винс ще продаде цялата компания веднага или дали Стефани или Triple H ще имат интерес да поемат.

„Не знам целия му ум или цялото му сърце. Знам, че сега е на 70-те си и е съсредоточен върху новата си футболна компания. Кой знае? Може би времето е чудесно за него и акционерите. – не знам – призна Басман.

„Има много динамика в играта с [съпредседателите] Джордж [Бариос] и Мишел [Уилсън] напускане. Как се вписва това в уравнението? Доколко Стефани и Хънтър искат да се придържат към самата компания? са неща, които нито вие, нито аз бихте могли да знаете. “

Новият подкаст на Рик, Talking Tough, дебютира на 15 март на всички подкаст платформи. Можете също да го последвате в Twitter @rick_bassman. Пълното му интервю с Wrestling Inc излъчи като част от днешния епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед: като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.