Бившият рефер на WWE относно мнението на Винс Макмахон на Мат Харди

88
matt hardy

Светът по борба говори за Мат Харди в момента, тъй като договорът му за WWE е изтекъл на 1 март и всички чакат да видят какво ще прави Мат.

Носят се слухове, че Мат Харди може да направи скока към All Elite Wrestling, а бившият рефер на WWE Джими Кордерас наскоро обясни на Wrestling Inc. защо може да види как Мат напуска WWE за AEW.

„Можех да видя Мат да направи ход [към AEW], защото можех да го видя как иска да прекрати кариерата си в ринга според условията си. Нека бъдем честни, в WWE не винаги стигате до приключване на кариерата си при условията си. Можех да видя Мат да иска да излезе и да почувствам, че наистина допринася. Не ме разбирайте погрешно – представянето му през последните седмици с Ранди Ортън – допринесе много повече. Но той вярва, че има какво да предложи и се надяваме, че може да отиде там и някои от тези момчета да го слушат. Говорихме за проблемите с етикетите, така че може би той би могъл да даде насоки и може би ще изслуша някои от неговите неща. "

Free Instagram Followers

Въпреки че Мат последователно се напъва да достигне нови висоти от творческа гледна точка, той никога не е достигнал същото ниво, което брат му Джеф прави в WWE. Кордерас говори за връзката на Мат с Винс Макмахон и отбеляза, че Винс привидно вижда Джеф като звездата на дуото.

„Не искам да говоря за Винс, но почти ми се стори, че Винс видя повече в блестяща звезда в Джеф, отколкото в Мат. Може би затова … не искам да кажа, че Мат е бил задържан, но той не е постигнал толкова, колкото Джеф. Мисля, че той видя повече звездна сила в Джеф.

Бихте ли предпочели Мат Харди да се присъедини към AEW или да останете с WWE? Озвучете в коментарите по-долу.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.