Боби Лейшли

1972

Височина: 188см

Тегло: 124кг

Рожденна дата и място: 16 юли 1976г.

Free Instagram Followers

Място на живеене: Колорадо

Трениран от: OVW

Дебют: 2003г.

Франклин Роберто (Боби) Лейшли, роден на 16 Юли 1976г., е американски професионален кечист, бивш състезател в World Wrestling Entertainment (WWE) под името Боби Лейшли./p>

Кариера

Лейшли се е състезавал в Missouri Valley College, където три пъти е печелил националния турнир по борба между 1996 и 1998г. Бил е четвърти през 1995г.

През 1997 и 1998г. е бил „NAIA National Wrestling Champion” в категория 80 килограма (177 паунда). По-късно Лейшли се присъедини в Армията на САЩ, където продължава да се занимава с борбата.

Тогава Лейшли решил сериозно да се занимава с кеч и започнал да тренира усилено и направил близо 46кг мускули. И от категория 80кг, той отишъл в категория 124кг.

През Ноември 2003г., Лейшли подписал договор с WWE и се отписал от тогавашната федерация в която се състезавал – Ohio Valley Wrestling. В OVW Лейшли бил познаван като Blaster Lashley.

През 2005г. Боби се явявал и по телевизията и играл „Тъмни мачове” и се явявал и на официални мачове и за двете шоута – RAW и SmackDown!

WWE

На 23 Септември 2005г. Боби направи своя телевизионен дебют за WWE в SmackDown! под името Боби Лейшли или само Лейшли.

На 11 Ноември 2005г. в епизод от SmackDown! Лейшли победи Орландо Джордан в квалификационен мач за мястото на Team SmackDown! на Survivor Series 2005г.

На 6 Януари 2006г. Лейшли си намери място в тазгодишното Кралско Меле, където излезе осми на ринга, но беше изхвърлен сравнително рано – шести от тогавашните Шампиони по двойки на RAW – Грамадата и Кейн.

След Кралското Меле, Лейшли направи първата си загуба в федерацията от JBL в мач „Без Изход” (No Way Out) благодарение на Финли, който се намеси в мача без реферът да го види и удари Лейшли със своята пръчка.

Тогава Лейшли иска да си отмъсти на Финли и го предизвиква, когато той се съгласява. В този мач победата грабна Финли отново благодарение на своята пръчка.

на 2 Април 2006г. Боби изигра първия си мач на WrestleMania (22), в който загуби Money in the Bank мач със стълби.

След това Лейшли се класира за турнира King of the Ring, където стигна до финала но го загуби от Букър Ти. От тогава е враждата между него и групата на Букър Ти – Финли, Уилям Рийгъл и Шармел.

Лейшли спечели първата си титла в WWE – United States Champion, след като победи JBL. Той също победи и Цар Букър в мач в клетка.

Той игра първия си мач за титлата в тежка категория на “No Mercy” срещу Цар Букър, но не успя да грабне титлата.

На 14 Ноември 2006г. направи изненадващо посещение на ECW и се класира за турнира за Титлата в тежка категория на ECW.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.