Братята Харди се сбогуват с TNA, Бъдеще във WWE?

583
Братята Харди

Договорите на Братята Харди с TNA изтичат тази седмица и според доклад от PWInsider, те не възнамеряват да подпишат нови.

Братята Харди са се споразумели с TNA за нова сделка през декември, но получили новите договори чак преди няколко седмици. Договорите пристигнали късно навярно заради промените в ръководството. Смята се, че Мат и Джеф първоначално искали да останат в компанията заради лекия график и творческата свобода, но били раздразнени от закъснелите договори и част от езика в тях. Носят се слухове, че в тях е имало и клауза, според която външни участия е трябвало да бъдат одобрявани от TNA, като компанията щяла да взима 10% от приходите.

Друг предполагаем фактор зад решението на Братята Харди да си тръгнат е възможността Мат да изгуби голяма част от сегашния контрол над персонажа си след смяната на режима. Преди няколко месеца се е дискутирала възможността Мат да бъде вкаран в креативната комисия, но връщането на Джеф Джарет на власт доведе до преструктуриране на отдела и връщането на Дъч Мантел и Скот Д’Амор.

Free Instagram Followers

Братята Харди в момента са Световните отборни шампиони на TNA и участват в сюжет, в който пътуват до различни indy компании и печелят титлите им. TNA ще записват епизоди на Impact Wrestling в Орландо от четвъртък до неделя и се предполага, че тогава ще загубят титлите си.

WWE изпитват интерес към отбора. Преди да напусне компанията през август 2009 г., Джеф стана трикратен Световен шампион. Мат бе освободен от договора си през октомври 2010 г. За момента Братята Харди са рекламирани за шоуто на ROH Supercard of Honor XI на 1 април в Лейкланд, Флорида, на час разстояние от Орландо, където WrestleMania ще се проведе на следващата вечер.

Междувременно, братята обявиха през уикенда, че затварят своя онлайн магазин, който оперира от пет години. Реби Харди, съпругата на Мат, заяви, че семейните отговорности й пречат да отдава нужното време на магазина. Също така, затварянето му би било логично, ако Мат и Джеф са се запътили към WWE.

Относно решението да не подпишат нов договор с TNA, Мат Харди написа в Туитър, „Времето ми с Impact Wrestling беше ПРЕКРАСНО. ОТЛИЧНИ таланти в съблекалните. Страхотен, уважителен екип, който работи усърдно в трудни времена. Пожелавам им най-доброто занапред, най-вече на ТРУДОЛЮБИВИТЕ таланти. Надявам се да бъдат третирани с уважение и справедливост.“

 

Неговата съпруга Реби обаче не бе толкова великодушна. Нейните постове в Туитър бяха по-горчиви:

„Казвала съм го много пъти. TNA бяха перфектни за семейството ни и бях много благодарна за професионализма им, отворената комуникация и уважението. Сега си помислете какви негативни промени и глупости трябва да се случат, за да напуснем.“

Източник: Wrestling Inc., Gerweck.NET

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.