Братята Мат и Джеф Харди

2049

Братята Харди бяха професонален отбор във Световната Федерация по Кеч, чийто тим е съставен от братята Мат и Джеф Харди. Братята си намерат работа в WWF, като тийнейджъри. Матт на 19, а Джеф на 16. Те безпорно са най-добрия отбор в историята на WWE, печелещи WWF Отборна титла (в момента Световна отборна титла) 5 пъти.

Първи стъпки

Free Instagram Followers

Харди Бойз стартират тяхната популярност като записват победа над тогаващния рулиращ отбор Каянтай (Така Мичиноку и Фунаки). След вечерта на победата, се сформират като любимци на публиката, заради множествето си атрактивни хватки, като почти не стъпват на ринга (справка със статията „Летящ стил“). Започват сериозни намерения да спечелят отборната титла, като техен мениджър става Майкъл Хайес. След победа над отбора „Острието и Кристчън“, пробиват и път, за да стане техен мениджър Тери Рънълс. Минават през всичко това и печелят Отборната титла. По-късно настъпва коулминация, когато дебютира Лита като гадже на Мат, и част от отбора.

Отбор „Екстремност“
Заедно със Лита, Мат и Джеф комбинират триото си в отбор на има „Екстремност“. Името идва от екстремните им летящи хватки, които използват. През времето когато са в WWE заедно, те запистват резултат от най-гледаният и обичаният от публиката отбор. Първи използват маси, стълби и столове в мачовете си, като най-често го правят срещу Острието и КристЧън и Дъдли Бойз. Един от най-добрите си трикове на високо ниво от летене :] показват във шоуто "That 70’s Show", в който те се бият. Противник се пада Скалата, но Мат показва на какво е способен и записва победа над него! Летящите изпълнения на младите Харди и Лита, ги правят в най-харесвания отбор на всички времена! Отборът се разпада, когато Мат и Джеф започват самостоятелни кариери.

Самостоятелни кариери

Когато започват да се бият самостоятелно, Мат Харди си намира място м "Разбиване", а Джеф Харди остава в "Първична сила". От тогава до сега, никога не са се били отборно. Най-голямата изненада следва, когато през 2003, Джеф е хванат че използва симуланти, и е уволнен от WWE. По-късно, през юни на 2004 той дебютира във втората по известност федерация по кеч – TNA.

Възможни обединения

Както беше съобщено официално в WWE, Джеф Харди може да се завърне в WWE, лятото на 2006та, като миналото му бъде забравено(проблеми с дрогата). Ако Джеф се завърне, Харди Бойз ще се завърне с него. Но както и да е, Отобор "Екстремност" никога няма да е същия, той като Лита вече не е с Мат. Възможно е WWE дивата – Ашли Мисаро, да вземе мястото на Лита. Също е възможно отбора да е такъв – Мат Харди, Джеф Харди, Ашли Мисаро и Рей Мистерио.

Титли

Харди Бойз:

– 5пъти Отборни шампиони на WWE

– 1път Отборни шампиони на WCW


Мат

– 1път ХардКор шампион

– 1път Европейски шампион

– 1път шампион в полутежка категория


Джеф

– 1път Интерконтинентален шампион

– 1път Европейски шампион

– 1път Light Шампион в тежка категория

– 2пъти ХардКор шампион


Лита

– 2пъти Шампионка при жените

Финални хватки

– Обрат на съдбата (Мат и Джеф)

– Лебедова бомба (Джеф)

– Поезия в движение (прави се от двама души, в случая Мат и Джеф)

– Въртящо колело (Мат извършва ритник, а след това Джеф се хвърля от въжетата)

– Тройно ДДТ (прави се от Джеф, Мат и Лита.Всеки извършва по едно ДДТ)


Харесва ли ви статията?

Да
Не

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.