сряда, януари 20, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Braun Strowman говори какво иска на WrestleMania 36

Braun Strowman говори какво иска на WrestleMania 36

80

Междуконтиненталният шампион на WWE Braun Strowman ще бъде домакин на свое собствено парти „Magic City Mania“ по време на WrestleMania 36 Week.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Партито ще се проведе в четвъртък, 2 април в The Orpheum в Тампа, Флорида. Ще се появят EC3, Drake Maverick и Percy Watson, докато R-Truth ще изпълнява някои от своите хип-хоп сингли. Билетите се движат от $ 25 – $ 125 и могат да бъдат закупени на страницата на Eventbrite. Събитието се нарича „The Ultimate Fan Engagement Experience“ с финала в средата на сезона на техния подкаст „Magic City“, „Meat Castle Dance Party“ и други.

Free Instagram Followers

Голямото парти на Браун ще събере пари за Фондация Apple A Day, нестопанска цел, която е посветена на поддържане на пациенти с рак на възраст от 2 до 17 години, свързани с външния свят чрез технологии. Част от приходите от събитието ще отидат директно за пациенти.

Чудовището сред мъжете разговаря с Sports Illustrated за насърчаване на партито и разкри, че почивката му след WrestleMania ще бъде прекарана в посещение на педиатрични пациенти с рак в цяла Флорида, предаване на ръка таблети и смарт телефони на деца, които се борят с животозастрашаващи заболявания.

„Има толкова много невероятни части от това, че съм в WWE, но любимата ми част е взаимодействието с децата“, каза Стръгман. „Аз живея за това. Това са едни от най-смелите, най-трудни деца, които съм срещал.“

Той коментира партията, която се ръководи от неговата мрежа K5 и каза, че се надяват разпродажба, която да помогне да се върне.

„В Тампа ще има толкова много фенове по борба за WrestleMania. Ние искаме да продадем това събитие и да накараме хора да се мотаят от ребрата“, каза Стръмман. „Животът ми беше толкова хаотично луд и страхотен. Платформата, която ми беше дадена и възможностите, които ми се предоставят в WWE, бяха невероятни. Най-якото нещо, което научих като суперзвезда от WWE, е силата, която трябва да помагаме на хората преминават през трудни времена в живота си.

„Дава ми се възможност да направя нещо добро, затова си партнирахме с Apple A Day, местна благотворителна организация във Флорида. Apple A Day предоставя електроника на децата в болницата и им помага да се свържат с външната страна. Bedridden, преминавайки през вашите лечения в болницата, можете да се изключите от света. Това показва малко допълнителна подкрепа и възхищение на тези деца, докато те се бият. “

Относно WrestleMania 36, Strowman каза, че все още се надява на първия си сингъл мач на The Grandest Stage of Them All, за да може да създаде свой собствен момент на WrestleMania.

„Да имаш сингъл на основната карта, това е моя лична цел, откакто започнах с WWE“, каза той. „Един ден мога да се видя с WrestleMania на главно събитие. Имам чувството, че имам силата на звездата и базата на феновете зад себе си, които искат да го видят, но просто трябва да намеря точния противник.“

Стройман е готов да защити титлата си тази неделя в WWE Elimination Chamber в мач за хендикап 3 на 1 срещу Чезаро, Шинсуке Накамура и Сами Зайн. Строуман каза, че се надява да остави плащане за гледане като шампион, за да може да влезе в WrestleMania с каишката.

„Напълних ръцете си тази неделя в Елиминационната зала“, каза Браун. „Тези три са доста трудни и когато планът им за игра работи заедно, те са още по-строги. Първо трябва да ги преодолея, но се надявам, че нося това заглавие от Елиминационната камара и в WrestleMania. Ще представяйте го гордо на всеки, който иска да се активизира и да вземе тези ръце. “

Можете да видите някои от туитовете на Braun на партито по-долу, заедно с официалния афиш на събитието:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.