вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Braun Strowman казва на феновете да "мият тези ръце", тъй като институциите...

Braun Strowman казва на феновете да "мият тези ръце", тъй като институциите на WWE не контактуват и се поздравяват с правилото

91

Тази сутрин Braun Strowman отиде в Twitter, за да публикува PSA с молба на феновете да упражняват добра хигиена. Strowman модифицира своята фраза за „измиване на ръцете“, за да „измие тези ръце“, което е често срещана предпазна мярка, инструктирана от здравните служители, за да се предотврати разпространението на коронавируса.

Този PSA идва след новото правило на WWE за среща и поздрави. Майк Джонсън от PWInsider съобщи, че подписите на WWE през изминалия уикенд издадоха не трогателно правило за феновете. Докладът отбелязва предпазните мерки, които борците са предприели, и той очаква това правило да бъде приложено напред за уикенда WrestleMania, който WWE не е отменил, но се казва, че те следят отблизо.

Съобщава се, че Саша Банкс носеше ръкавици при подписването си през изминалия уикенд, докато Стръгман щеше да прави само юмручни удари с фенове при изявата си на The Big Event. Undertaker също се срещна с фенове на The Big Event, но стана ясно, че няма да има физически контакт.

Free Instagram Followers

Наскоро WWE талантът проведе среща пред RAW относно предпазните мерки, които могат да предприемат, за да се защитят от коронавируса. Стефани Макмахон също издаде изявление, в което казва, че безопасността на феновете и таланта винаги са на първо място.

Няколко американски събития бяха променени поради страховете от COVID-19, включително събития във Флорида, където ще се проведе WrestleMania, като Ultra Music Festival в Маями и годишната зимна музикална конференция в Маями. Промоциите в Япония, включително New Japan Pro Wrestling, отмениха шоута в отговор на епидемията.

Можете да видите видеото на Strowman по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.