Брон Строуман ще отсъства от ринга шест месеца

1394

WWE обявиха на официалния си сайт, че лакътят на Брон Строуман е бил опериран след контузията, претърпяна на Payback. Публикуваният текст гласи:

„Можем да потвърдим, че Брон Строуман е бил опериран след атаката от Роман Рейнс миналата седмица на Raw.

Веднага след като бившият шампион нападна раненото рамо и лакът на Строуман, Чудовището напусна Raw в линейка, преди Строуман да бъде върнат в Съединените Щати за проверка миналата сряда. След медицинския преглед, Строуман бе опериран в четвъртък в Бирмингам, Алабама от д-р Джефри Дъгас. По време на процедурата бе установено, че освен други наранявания, лакът му е бил потрошен, в резултат от което се очаква Строуман да отсъства от ринга шест месеца.“

Free Instagram Followers

Докато версията на WWE е че контузията е била причинена на Raw, тя се е случила при сблъсъка му с врата на линейка на Payback. Отсъствието на Строуман доведе до творчески рокади в Raw, тъй като пропадат плановете Строуман да се бие с Роман Рейнс на Extreme Rules и да предизвиква Брок Леснар за Вселенската титла на Great Balls of Fire.

Както разбрахме в снощния епизод на Raw, на Extreme Rules ще се проведе мач между Роман Рейнс, Фин Балър, Брей Уайът, Сет Ролинс и Самоа Джо за определяне на претендент за Вселенската титла.

Източник: Wrestling News World

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.