събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Брет Харт на неговия WCW тича: "Те не знаеха какво прави ада...

Брет Харт на неговия WCW тича: "Те не знаеха какво прави ада с мен"

58

WWE Hall of Famer Brett Hart ще бъде най-новият гост в сесиите на Broken Skull на Стив Остин, излъчващ се в WWE Network утре в 10 ч. ET през секцията по заявка.

Епизодът се издава този ден, за да отпразнува 16 март, или „3:16 ден“, като се подготвя за планираното появяване на Остин в понеделник RAW , което се провежда в WWE Performance Center без жива публика.

В клипа по-горе Харт говори за преминаването си от WWE към WCW през 1997 г. след скандалния Монреал Screwjob в Survivor Series срещу Шон Майкълс, като отбелязва, че Остин е бил някой, който го е предупредил да не ходи.

Free Instagram Followers

– Знаеш ли кой ми каза, че преди да отида там? Ти – каза Харт на Остин. „Да, спомням си, че ми говорихте и казахте:“ Те не знаят какво по дяволите правят там. “ Момчета, които бяха там, включително Кевин Наш, казаха: „Никога не ходете там. Те са най-големите, най-глупави идиоти в света“. “

Харт подписа тригодишна сделка с WCW, работи там до 2000 г., когато WCW прекрати договора си поради нараняване. Въпреки че Харт печели Световния шампионат на тежка категория на WCW на два пъти, неговото бягане на WCW често е запомнено като нетърпелив.

„Имаше толкова много таланти, че можех да работя с Booker T. [Hulk] HoganI веднага трябваше да работя с Hogan“, каза Харт. „Трябваше да накарам Хълк Хоган на стрелец и да направя няколко големи номера с него. Влязох в WCW, имах повече топлина, бях те борил на WrestleMania 13 , победих Undertaker в SummerSlam , нокаутирах Винс [McMahon] навън, не го направих Наистина не губя от Шон [Майкълс]. Имах толкова много топлина и те просто не знаеха какво по дяволите да правят с мен. “

Ако използвате кавички от тази статия, моля, кредитирайте WWE и дайте ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.