събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Брет Харт припомня, че препоръчва Стив Остин на WWE, Остин го предупреждава...

Брет Харт припомня, че препоръчва Стив Остин на WWE, Остин го предупреждава за WCW

80

По време на сесиите на „ Счупените черепи на Стив Остин“, Брет „Хитманът“ Харт седна с Остин, за да обсъди добре запомненото си съперничество и как Харт помоли Винс Макмахон да накара Остин да премине от ECW в WWF.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Знаеш ли, това е истинска история, която хората не знаят. Аз непрекъснато ходех при Винс, опитвайки се да вкарам нови момчета“, обяви Харт. „Спомням си, че говорих за теб. Мисля, че току-що си подписал ECW. И аз казах„ Защо не сте хванали Стив Остин? Той беше свободен, той беше на разположение. Търсите нови момчета през цялото време , той е един от най-добрите момчета там. Говорих с Винс за това и си спомням, че на следващата седмица си седял в съблекалнята. “

Free Instagram Followers

Малко след инцидента с монтажа на винтове през ноември на ’97 г., Харт официално се присъедини към WCW месец по-късно. Харт спомена как няколко борци от списъка на WWF, включително Остин, му казали да не се прехвърля и да работи за WCW. Въпреки че нямаше друг избор освен да го направи, той казва, че това беше голяма грешка.

„Знаеш кой ми каза, че [да не минавам към WCW], ти“, заяви Харт. „Спомням си, че ми говорихте и казахте„ Те не знаят какво по дяволите правят там долу “. Момчета, които са били там [в WCW], включително Кевин Неш и различни момчета, които са били там преди, казаха: „Никога не ходете там. Те са най-глупавите идиоти в света“. Някак си знаех, че преди да отида, но искам да кажа, че те наистина ми доказаха това – че са най-глупавите хора, които някога биха могли да ръководят бизнес по борба.

„Имаше толкова много таланти, с които можех да работя – Букър Т., Хълк Хоган. Трябваше да работя с Хоган веднага. WCW. Имах толкова много топлина, че просто не знаеха какво, по дяволите, да правят с мен. Ерик Бишоф не знаеше нищо. “

Връщайки се към дългогодишната им вражда във WWF, Харт си спомня причината, поради която се е наслаждавал на свадата си и Остин, защото е намерил стила на Остин за различен и забавен. Той допълва способността на Остин да бъде изпълнител както на, така и извън ринга.

„Много уважавах работата ви, когато влязохте“, уведоми Харт Остин. „В ума си вече знаех, че в крайна сметка бих искал да работя с вас. Надявах се, че ще ви използват правилно … Но знаех, че мога да направя страхотни неща с вас.“

Всеки, който гледа борба, знае, че когато се случват големи събития с плащане за гледане като WrestleMania , най-добре е историите, които чуват, да приемат със зърно сол, особено след като много идеи, които имат за мачове, се променят през цялата година, водещи към тези монументални събития , Харт си спомня кой е бил първоначалният му опонент на WrestleMania 13, преди той да се промени в Остин.

„Казаха ми през август, когато се срещнах с Джим Рос, че това бях аз и Шон Майкълс на WrestleMania 13 „, обяви Харт. „Когато Шон излезе с – знаете ли, той щеше да се пенсионира заради коляното си. Все още не знам какво е това, дали беше като легална контузия, предполагам, че е. Просто изглеждаше така измислена. по това време ще го кажа. Не съм го купил. Спомням си, че Винс каза, че е твърде очевидно с теб и Шон, така че ще отидем за Sycho Sid и Undertaker за пояса [Световното първенство на тежка категория на WWF] , което е мястото за пари.

„И така, те ми казаха, че ще бъдеш ти [Остин] и аз. Бях като, че е твърде рано. Просто се борихме в Survivor Series . Не бях нетърпелив нито да работя с теб, нито че аз – обичах да работя с ти и аз искахме да работим с теб, но мислех, че е преждевременно. “

Можете да видите пълното интервю на Hart в мрежата на WWE. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Счупените сесии на черепа на Стив Остин с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.