сряда, януари 20, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Брет Харт припомня пиян Винс Макмахон и други борци, след като уринират...

Брет Харт припомня пиян Винс Макмахон и други борци, след като уринират в леглото на Рик Флаър

74

Вътре на въжетата се проведе разпродадено шоу на живо „Hitman: A Evening With Bret Hart“, а Bret Hart сподели история за парти с много борци от WWE и Vince McMahon в стрип бар в Сан Антонио. Това беше по времето на изпитанието за стероиди на Винс Макмахон и Брет беше споделил, че той си държи ръцете с голямо количество марихуана и я пуши заедно с брат си Оуен.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Брет говори за това как той и Оуен отишли в стриптийз бар близо до летището в Сан Антонио. Той каза, че те и други борци, Хълк Хоган, Дейви Бой Смит, Пътните воини и др., Бяха в бара и Винс Макмахон ходеше пиян.

Free Instagram Followers

„Изведнъж Винс Макмахон влиза и не знам къде беше Винс, защото когато го оставихме в сградата, той беше трезвен, но Винс се появява в този голям стриптийз бар. Той се появява с Пат Патерсън и Сгт. Предполагам, че клането е негова сигурност – каза Брет. „Той е толкова пиян, колкото някога съм го виждал през целия си живот. Той е бъркотия. Винс е пълна бъркотия. Пиян е, глупав и се смее. Вратовръзката му е пълна.“

След това Брет говори за това как Road Warriors са планирали да използват своя финишер, The Doomsday Device, на Vince. Брет описа как всички борци се тълпят около виждането на Road Warriors изпълняват своя финишер на Vince, включително Джим Нейдхарт.

„Спомням си, че Хоук се приближаваше до Хълк Хоган,“ ще изведем Винс. Аз и Животните ще приключим с него. “ Спомням си как Джим слушаше. Хоук ще направи какво?

„Спомням си, че Джим отиде:„ Искам да видя това “. Спомням си, че Хоган наистина навиваше Хоук, защото Хоук беше доста луд. Джим щеше да бъде последван при тегленето с нашите бири и Джак Даниелс, а Животното се качи отзад Винс, той стоеше там и говореше с някого, загребва го. Хоук е стоейки там на една от онези маси на съблекачи с тези стълбове и той говореше как щеше да свали главата на Винс – каза Брет. „Спомням си, че всички гледаме като:„ Направи го. Направи го. Направи го “. Сякаш това няма да се случи, а Хоган го дръзна да го направи. Точно когато Хоук щял да го удари с дрехата, приготвяйки се да свали главата си, той му даде тази куца пудра, малка, дреха, която не би искала Не съм разбил яйце и Бийккейк и Хоган хванаха Винс и деликатно поставиха Винс на земята. И всички дадоха малко плесница. “

Според Брет реакцията на неудовлетвореност доведе до Нейдхарт да заяви, че фондацията Харт може да се справи по-добре. Брет несъзнателно се съгласи. Брет е говорил и преди за удрянето на Винс, но той е описал какво направиха той и Нейдхарт с Винс този ден.

„Спомням си, че Джим дърпаше брадата си. Той е като:“ Знаех, че нямат вътрешността да го направят. “ Тогава Джим ме поглежда и отива: „Фондация Харт би го направила“. И Джим ми купи два изстрела на Джак Даниелс “, каза Харт. „Имах и двамата в ръка и отивам“ да, Фондация Харт би го направила. “ И аз си мисля като това, което току-що казах? Бих направил всичко, което бих могъл да направя, само за да се измъкна от Джим и Винс и всички, и като сложа двете очила, Джим вдига Винс. Хълк Хоган беше: „ще го направиш ли или ще трябва да намеря някой друг?“ Току-що погледнах Хълк Хоган и погледнах Хоук, а току-що свалих и облече Винс пълен взрив. “

Брет също е говорил за връзката си с Винс в миналото и той каза, че след това всички борци са направили своите финиши на Винс. Той говори за Sgt. Клане бута полицейска кола в канавка, докато полицията се опитва да изкара всички, след като барът се затвори.

Борците решиха да отидат в хотелския апартамент на Ric Flair и да продължат партито си с полицията, като им предоставят ескорт до хотела. Той каза, че беше около три сутринта, Рик Флаър не беше в стаята си, но Винс се приближи до рецепцията и каза: „Аз съм Винс Макмахон, дай ми ключа от стаята на Рик Флаър“. Той също така описа какво ще направят всички на леглото на Рик Флаър като средство да се върнат при Флер.

„Спомням си, не знам как [влязоха], мисля, че беше Кърт Хениг да бъда честен, всеки път, когато някой трябваше да отиде до тоалетната, започна да наднича на леглото с голям размер в стаята на Флер и някак си беше да се върна при Рик Флаър. Не съм сигурен как. Беше като ребро – каза Брет. „Всички биха пикали. На леглото ще надничат четирима или пет момчета. Всички надничаха на леглото. Спомням си, че Винс Макмахон надничаше на леглото и не знам какво се е случило, но знам, че Винс плати за всичко. “

Ако използвате кавички от тази статия, моля, кредитирайте Inside the Ropes с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.