понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Брет Харт за това колко опасен беше Бил Голдбърг

Брет Харт за това колко опасен беше Бил Голдбърг

80

По време на последния епизод на WWE Hall of Famer „Счупени черепни сесии“ на Стив Остин в мрежата на WWE, Залата на фамилията на Бри Харт на WWE обсъди сегашния универсален шампион на WWE Бил Голдбърг и колко опасен е на ринга. Говеждото месо на Брет с Голдбърг се връща към контузията в края на кариерата, която претърпя по време на мач на WCW между двамата.

Брет каза, че Голдбърг е наранил всички, с които някога е бил на ринга, а може и да се бори с истински горили.

"Винаги съм знаела какво правя и ще се нараня, преди някога да нараня друг борец", каза Брет. "Искам само някои от борците, с които съм работил, особено в края като Голдбърг. Голдбърг за мен беше един от най-непрофесионалните борци, които някога е имало в бизнеса. За Бил Голдбърг да е в Залата на славата … той наранява всички, с които е работил, така че може и да се пребори с истинска горила.

Free Instagram Followers

"Той беше най-опасният човек, с когото работех. Той нараняваше всички, с които е работил. Спомням си, че Кърт Хениг беше болен през цялото време от мачовете, които имаха, и дори когато работех с Бил … Винаги мисля, последното думи казах на Бил, преди да излезем и проведохме този мач, където той се контузи, приключи кариерата ми … Казах: „Бил, каквото и да правиш там, не ме наранявайте. Правете каквото искате, можем да направим всичко , само не се подмазвайте. ""

Можете да видите клип на Хитман, обсъждащ Голдбърг по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.