четвъртък, януари 28, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Брок Леснар и други звезди от WWE ще бъдат засегнати от затварянето...

Брок Леснар и други звезди от WWE ще бъдат засегнати от затварянето на граница между САЩ и Канада?

75

Има някои спекулации относно пандемията на коронавирус, която вероятно засяга някои борци, които трябва да пътуват през границата между Канада и САЩ, за да работят, най-вече шампионът на WWE Брок Леснар.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и канадският премиер Джъстин Трюдо обявиха по-рано тази седмица, че границата вероятно ще бъде затворена от тази вечер до несъществен трафик. Търговията няма да бъде засегната, но взаимното споразумение затваря границата за туризъм и развлекателни пътувания като начин да помогне за ограничаване на разпространението на огнището на COVID-19.

Леснар живее в канадската провинция Саскачеван. Бюлетинът за наблюдение на Wrestling Observer съобщава, че в момента вярването е, че Lesnar ще може да го прехвърли през границата за предстоящите си дати в WWE. Трябва да имаме по-добра представа в понеделник RAW, тъй като Леснар е насрочен за това шоу, както и неговият опонент на WrestleMania 36 Дрю Макинтайър.

Free Instagram Followers

Изглежда, че „по-малки имена“ като братя Сингх могат да бъдат засегнати, според наблюдателя. Сингсите, които са работили миналия седмица на WWE 205 Live епизод от празния WWE Performance Center, все още живеят във Ванкувър и са там през цялата седмица, според профила си в Twitter. Те отговориха на статия за затварянето на границата и признаха, че това ще затрудни работата.

„Е, сега да се работи много по-трудно“, написаха в туита по-долу.

Все още няма дума за това кога ще бъде възстановена границата между САЩ и Канада, но взаимното споразумение все още се финализира при последната дума. Според докладите закриването ще бъде временно, но подробности не бяха налице. Следете за актуализации.

Източник: Бюлетин за наблюдение на борбата

Абонирайте се за The Wrestling Observer, като кликнете тук. Всеки брой има покритие и анализ на всички основни новини, плюс части от историята. Новите абонати също могат да получават безплатни класически издания.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.