Брок Леснар ще се бие в UFC, Роузи в WWE

1013

Бившият световен шампион в тежката категория на UFC – Брок Леснар ще вземе участие в юбилейното им издание, което ще се проведе на 9 юни в Лас Вегас, Невада.Още преди няколко седмици профилът на Леснар бе отново добавен в листата на UFC бойците на официалния им уебсайт.

Брок Леснар бе изключително ценна придобивка за най-голямата ММА федерация, като той успя да привлече огромен брой фенове на кеча, които да се заинтересуват от Смесените бойни изкуства. Без значение в коя файт карта участваше той, „пей-пър-вю“ цифрите ясно даваха индикация за вълната от зрители, следяща неговите ММА изяви.39-годишният американец не се е бил от късната част на 2011 година. Тогава той губи в новогодишната файт карта чрез технически нокаут от новото попълнение на UFC – Алистър Овърийм. След този неуспех, съпроводен с проблеми в здравословен план, Брок се оттегли от професионалните боеве.В юбилейното издание на UFC 100, в което Брок се би срещу Франк Мир, рейтингите достигнаха невиждани висоти, като този двубой все още е смятан за един от топ „пей-пър-вю“ постиженията на организацията по смесени бойни изкуства. Над милион и половина наблюдаващи са гледали Леснар тогава, а със сигурност сега управата на UFC ще се целят още по-високо с UFC 200.

Леснар има текущ договор с кеч федерацията WWE, но по изключение той ще може да се състезава веднъж извън техния ринг. Ето официалното изявление на WWE:

Free Instagram Followers

„След това еднократно и изключително важно събитие на 9 юни, Брок ще се завърне в WWE за Летния сблъсък на 21 август.“

Все още не се знае кой ще се бие срещу професионалния кечист и боец.

Брок трябва да се завърне в кеча за Летния сблъсък, който ще се състои през август, но изглежда, че няма да си тръгне сам от Zuffa. Бившият шампион на UFC в категория до 61 кг Ронда Роузи вероятно ще направи своето второ участие на сцената на на профи кеча.

Цената, за която WWE са се съгласили да позволят на 38-годишната им звезда да се бие отново в UFC, е била да спечелят суперзвездата Ронда Роузи, за да участва тя отново пред многомилионната им публика.

Мислите ли, че идеята Леснар да се върне в спорта ММА е добра, или времето, прекарал извън света на смесените бойни изкуства, годините и здравословното състояние ще покажат, че този ход не е от най-добре обмислените му?

Източник: Sportal.bg

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.