понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Букър Т реагира на WWE Moving WrestleMania 36 до Центъра за изпълнение...

Букър Т реагира на WWE Moving WrestleMania 36 до Центъра за изпълнение на WWE

63

В последния епизод на подкаста „Залата на славата “ Брад Гилмор разби новината за това, че WrestleMania се провежда в Performance Center без фенове. Гилмор потвърди пред Booker T, че тази новина идва от WWE, а не от друг изход.

"Просто ще продължа да бъда истински в това. WrestleMania, разбира се, винаги се отнасяше до изплащането", каза Букър.

Букър Т и Гилмор казаха, че докато разбраха решението с толкова много пари на линия и с обстоятелствата около пандемията COVID-19, WrestleMania без фенове ще бъде странна гледка.

Free Instagram Followers

"Винаги ставаше въпрос за онези страхотни мачове, разбира се, но винаги мислех, че WrestleMania е по-скоро за събитието, за спектакъла за множеството", каза Букър. „Хората, които ще бъдат част и феновете не са част от WrestleMania, определено ще бъде нещо, на което никога през живота си не съм мислил, че ще ставам свидетел, защото винаги съм смятал, че това е WrestleMania.

„Винаги ставаше дума за звездите: Мохамед Али, Франк Синатра. Винаги беше по-голям от живота: мистър Т, Лорънс Тейлър, Майк Тайсън. Винаги беше на друго ниво. Всички, не само феновете, звездите искат бъдете част от WrestleMania, което ще липсва. "

WrestleMania 36 се провежда в неделя, 5 април, от WWE Performance Center в Орландо, Флорида. Всички други дейности за уикенда на WrestleMania, като Залата на славата и поглъщането на NXT , са отменени.

Ако използвате някакви цитати от тази статия, моля, кредитирайте Залата на славата с Booker T & Brad Gilmore с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.