понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Charly Caruso показва как WWE предприема допълнителни стъпки за безопасност при RAW...

Charly Caruso показва как WWE предприема допълнителни стъпки за безопасност при RAW по време на огнището на коронавирус (видео)

103

Чарли Карузо публикува Instagram Story от задкулисието в WWE Performance Center, за да покаже друга предпазна мярка, която WWE предприема в RAW по време на пандемията с коронавирус.

Както се вижда в туита по-долу, Caruso публикува клип на косата и гримьорката Валентина Коста, носеща това, което изглежда като стандартна хирургическа маска, а не защитна маска N95, докато прилага грима на Чарли.

Забелязахме как WWE е накарала всички таланти и персонал да участват в медицински тестове, преди да им бъде позволено да влязат в Центъра за ефективност на подслушванията, които се провеждат там поради избухването на COVID-19. WWE също ограничава броя на хората, допуснати в сградата. По-рано днес беше съобщено, че WWE има всички служители „затворени“ в местен хотел „Орландо“, явно ги задържа там, докато не дойде време за запис на лента в Performance Center и други места.

Free Instagram Followers

WWE записа лента SmackDown и 205 епизода на живо през изминалия петък, след това записа на WWE NXT епизоди в неделя. Те работиха върху RAW днес и са устроени да записват повече RAW съдържание утре, а след това лентата WrestleMania 36 в сряда и четвъртък.

Следете за повече актуализации в тази седмица на WWE телевизионните подслушвания.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.