сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Chavo Guerroro Коментари за Алберто Дел Рио Дразни Връщане в WWE, наследството...

Chavo Guerroro Коментари за Алберто Дел Рио Дразни Връщане в WWE, наследството на Lucha Underground

79

WWE изтъкна многобройните Latino Superstars през последните няколко седмици с Rey Mysterio, Andrade, Humberto Carrillo, Angel Garza и Zelina Vega. Chavo Guerroro говори за великото дело на тези звезди, когато се присъедини към The Wrestling Inc Daily.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Тези момчета са супер, талантливи в убер. Не се крие, че много големи таланти са излезли от Мексико с не само Еди, но и Мил Маскарас и много хора, които бяха звезди на боксофиса. Това се свежда до много хората могат да играят страхотни мачове, но ако никой не плаща да го види, тогава WWE няма да остане зад него. Това е бизнес; това е борбата „, заяви Guerrero.

Free Instagram Followers

„Да видя Рей да излезе и да издигне тези момчета и сега тези момчета започват да карат пари, чудесно е да се види. Те не просто пускат невероятни мачове, а влагат пари в джобовете си и правят пари за организацията. Аз обичам да виждам това. Алберто Дел Рио, той беше доста голям жребий и се справи добре за себе си. “

Дел Рио наскоро разкри, че е водил разговори с WWE за него, като направи още едно завръщане. Гереро беше попитан дали може да види Дел Рио да се връща с лошата кръв между двамата и той каза, че WWE ще остави лични неща настрана, ако видят начин да печелят пари.

„Виждали сме го с Хол и Неш. Виждали сме го с Хълк Хоган. Всички тези момчета, които напуснаха WWE и почти сложиха WWE от бизнеса в смисъл, когато отидоха в WCW. За да видят тези момчета да се върнат към WWE, никога не казваш никога в този бизнес. Едно нещо, което научих от Vince, беше да оставим настрана личните проблеми. Бизнесът е просто бизнес и когато WWE ви пусне, това не е нищо лично и е само бизнес „, каза Guerrero.

Той спомена за Понеделник Нощните войни между WWF и WCW и мнозина смятат, че сме в епохата на сряда през Нощните войни между AEW и NXT. Гереро не е свързан с никоя от страните и той обсъди текущия пейзаж на борбата.

„Определено е подходящ момент отново да бъдем фенове на борбата за професионалисти. С AEW, ROH, New Japan и MLW списъкът продължава и продължава. Бих искал да повярвам, че ние играхме основна роля в започването на това малко с Lucha Underground , „заяви Guerrero. „Показахме, че има много таланти, които не свикват. Сега всички се подписват и тези борци печелят пари сега. Конкуренцията е добра за всички. Страхотна е за организациите, феновете и борците. “

Той отбеляза, че докато е в LU, ще види момчета като Рикочет и Уили Мак и се чуди защо не са подписани. Гереро добави, че е чудесно да се мисли, че той е помогнал за това шоу и е помогнал на тези таланти да стигнат до следващото ниво.

Guerroro работи с актьора и фен на борбата през целия живот Стивън Амел на Heels. Амел също имаше мач на WWE с Коди Родос, а след това по-късно имаше и мач на All In, така че Гереро обсъди шансовете Амел да скочи на AEW.

„Той е много добри приятели с Коди, така че никога не казвайте никога на този. Не съм се срещал с него толкова много, но знам, че той е голям фен по борба и също като GLOW, моята работа на Heels е да се уверя, че всички борбата е равна на „, каза Гереро, преди да добави, че също така се уверява, че сценариите, рингът и тоалетите са автентични. „Така че, един и същ тип неща, но със Стивън, не бих се съмнявал да го видя в AEW в някакъв момент. Но борбата в сцени и вкарването на главата ви от Коди са две различни неща.“

Гереро каза, че не може да каже твърде много за предпоставката на Heels, но дали е за нещо, през което са преминали всички професионални борци и това стига до големите лиги.

„Това ще бъде страхотно шоу по отношение на борбата и ще е готино за феновете по борба. Идва в идеалния момент, тъй като това е последният сезон на GLOW, така че това е поредното шоу по телевизията за феновете по борба“, заяви Guerrero. „Но това също не е само за феновете по борба, тъй като е за всички фенове и привлича очи към борбата, което е чудесно нещо.“

Някога Герреро беше едно от младите момчета в бизнеса, но сега е ветеран и се смята за ментор. Той беше попитан за наследството му като наставник на по-младите момчета в професионалната борба.

„Имах някои наистина много добри учители. Не само моето семейство, но Фит Финлай, Еди, Маленко, Беноа, Арн, Кърт Хениг, Брет Харт бяха моите учители. За да мога да предам част от това знание на други момчета щастлив съм “, разкри Гереро.

„Това понякога е една умираща форма на изкуството и всички се притесняват от следващия готин ход, вместо да правят междинните неща. Винаги казвам, че добрият борец е страхотен борец са нещата, които правят между ходовете, а не ходовете. Това, че виждам, че някои хора все още поддържат това, ме прави щастлив. “

В момента Chavo Guerroro работи с Гейл Ким, Ейми „Lita“ Dumas и Christy Hemme по предстоящия им проект KAYFABE. За повече информация или да дарите за тяхната Kickstarter кампания, моля кликнете ТУК. Пълното интервю на Chavo с Wrestling Inc е излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед, като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.