понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Chavo Guerroro разкри Vince McMahon считан за отмяна на WWE Smackdown след...

Chavo Guerroro разкри Vince McMahon считан за отмяна на WWE Smackdown след преминаването на Eddie

62

След седмици на спекулации, в понеделник WWE най-накрая разкри, че WrestleMania 36 няма да се проведе пред 70 000 фенове в Тампа. Събитието е преместено в Performance Center, където са били преместени и Raw, SmackDown и NXT, тъй като коронавирусът се превръща в пандемия.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Chavo Guerroro обсъди WrestleMania да бъде преместен поради коронавируса, когато той се присъедини към The Wrestling Inc Daily.

Free Instagram Followers

„Току-що чух това и е някак лудо. Определено е лудо време, когато всички спортни събития са отменени или са променени. Чувствам се наистина лошо High Spots и WrestleCon. Това е наистина безпрецедентно време в момента“, каза Guerrero, преди да бъде попитан дали някога е виждал нещо подобно в професионалната борба.

„9/11 беше най-близкото нещо, което видях, когато отмениха всичко или отложиха. Аз бях с WWF и бяхме заседнали в Хюстън. Събудих се сутринта и получих обаждане от баща ми, след което жена ми се обади и тя беше говорех за това. Включих новините и отидох: „Леле! Цялата страна затвори и веднага.

„Не беше така, когато хората не знаеха дали е измама. По принцип през последната седмица всички стигнаха до извода, че наистина трябва да останат вътре, за да затворят това. Но с 11 септември всичко беше веднага да се изключи, с изключение на баровете, на които ни беше позволено да се забиваме в барове. “

Гереро говори повече за това време след 11 септември и каза, че има щори и наистина мисли само за работата си като борец.

„Бях много наивен и млад по онова време, така че аз просто отидох с течението и просто бях щастлив, че все още съм борец“, заяви Гереро. „Сега мислите за отражението на фондовата борса и имате много повече да губите със средствата на колежа и взаимните фондове. Определено имате око за това със сигурност.“

Повечето спортни събития са отменени или отложени, но не и WrestleMania. Guerrero беше попитан за решението на WWE просто да премести местоположението и да премахне публиката за Mania.

„Винс е свързан с поддържането на шоуто. Има няколко неща, които определено има загуба на приходи, но в същото време не става въпрос само за това. Става въпрос за пускане на това шоу и забавление на феновете, останали у дома“, заяви Гереро. „Можете ли да си представите, ако всички сме останали вкъщи и телевизията е затворена? Това би било безумно, ако телевизията, Netflix и всичко останало се изключат. За нас това ще е като Тъмните векове.“

След това Гереро си припомни разговора, който се състоя точно след смъртта на чичо му Еди Гереро.

„Винс е винаги:“ Шоуто трябва да продължи. “ Същото се случи, когато Еди почина. Бях в коридора на хотелската му стая и тук идваха Винс, Трипъл Х и Шон Майкълс „, заяви Гереро. „Всички говорим и той беше като:“ Какво да правя? Трябва ли да се откажа? “ Аз продължавам: „Абсолютно не. Еди би искал шоуто да продължи, със сигурност.“

„Уважавам това много, че се излъчва шоуто. WrestleMania няма да бъде WrestleMania без големите тълпи, но е това, което е.“

Той добави, че знае, че WWE има много скрининг и WWE предприема всички предпазни мерки по отношение на таланта си и коронавируса.

През последните години Гереро се прехвърли в Холивуд и като актьор, и като координатор на борбата за GLOW. Той обсъди как Холивуд се справя с коронавирус.

„Холивуд е затворен. Имам три неща и всички те са затворени“, разкри Гереро. „Netflix влезе и ни отмени и затвори GLOW надолу, което е правилното нещо. Имам друг проект, наречен Heels, който е на Starz заедно със Стивън Амел и който е затворен за един месец.

„И така, всичко е във въздуха в момента. GLOW падна в продължение на две седмици и ще се определи кога имаме начална дата. Същото с Heels, всички сме в хиатус и чакаме да разберем какво става.“ “

През януари бе обявено, че GLOW ще се завърне за четвърти сезон и Guerrero беше попитан дали датата на издаване ще бъде отменена назад.

„Не мисля, че това ще подтисне датата на издаването ни, защото след като приключим снимките, има 3-4 месеца пост-продукция, което е оцветяването и редактирането на звука. След като това стане, обикновено седи в чантата до Netflix решава да го освободи “, каза Гереро. „Не мисля, че това ще промени датата на издаване, защото не е така, както е направено, а след това го пускат на следващия ден. Всичко зависи от Netflix, тъй като имат време след постпродукцията да имат време, за да го пуснат. Това е просто до тях, когато искат да го освободят. “

В момента Chavo Guerroro работи с Гейл Ким, Ейми „Lita“ Dumas и Christy Hemme по предстоящия им проект KAYFABE. За повече информация или да дарите за тяхната Kickstarter кампания, моля кликнете тук. Пълното интервю на Chavo с Wrestling Inc е излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед, като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.